ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Φορέστε το loose fit παντελόνι σας!


23 Ιανουαρίου 2014

Για άνετες εμφανίσεις με στιλ.

Οι ανδρόγυνες επιρροές στο loose παντελόνι το κατατάσσουν σε ένα από τα hot trends της σεζόν που μπορεί να ικανοποιήσει πολλούς διαφορετικούς σωματότυπους καθώς είναι από τις κολακευτικές επιλογές για εσάς που έχετε καμπύλες αλλά και για εσάς που είστε πολύ αδύνατες. Ανάλογα με την casual ή επίσημη περίσταση και την ώρα που θα το φορέσετε, συνδυάστε το με ένα πουκάμισο ή τοπ ή πουλόβερ και κατά προτίμηση βάλτε τα μέσα από το παντελόνι για όσες έχετε αδύνατη μέση. Το σημείο που θα πρέπει να δώσετε προσοχή όταν φοράτε το loose fit παντελόνι είναι τα παπούτσια που θα επιλέξετε. Πιο συγκεκριμένα, προτιμήστε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είτε είναι γόβες ή μποτάκια και αποφύγετε τα flat loafers, εκτός κι αν ανήκετε στις ψηλόλιγνες σιλουέτες.

Extra tip:

  • Για όσες έχετε παραπάνω κιλά, μη συνδυάσετε το loose fit παντελόνι με ιδιαίτερα φαρδύ τοπ γιατί τα πολύ φαρδιά ρούχα δεν πετυχαίνουν πάντα κολακευτικό αποτέλεσμα.
[gallery-295082] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.