ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Valentine’s look: Το μαύρο ή κόκκινο φόρεμα;


11 Φεβρουαρίου 2014

Και τα δύο είναι διαχρονικά χρώματα για σέξι εμφανίσεις με το φόρεμά σας.

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και σίγουρα θα βρίσκεστε στην αναζήτηση του outfit που θα σας κάνει όσο πιο σέξι γίνεται για να εντυπωσιάσετε τον σύντροφό σας. Δεν χρειάζεται να το σκέφτεστε και πολύ καθώς η λύση βρίσκεται στο all-time classic και κοψμό μαύρο φόρεμα ή στο hot κόκκινο φόρεμα. Ασφαλείς επιλογές που σίγουρα θα έχετε μία από τις δύο στην ντουλάπα σας και σίγουρα θα αρέσετε στον αγαπημένο σας. Ανάλογα με το σωματότυπό σας επιλέξτε το σε μίνι ή maxi, loose ή εφαρμοστό, με δαντέλα ή διαφάνεια κι αναδείξτε τα δυνατά σημεία του σώματός σας. Να έχετε στο νου σας πως δεν χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προκλητικές κι αποκαλυπτικές ώστε να πετύχετε μία ελκυστική εμφάνιση που θα τον γοητεύσει. Αρκεί να αποπνέετε αισθησιασμό και λάμψη!

Extra tip: Ένα ζευγάρι σέξι, μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα είναι ιδανικά για να ολοκληρώσουν το valentine’s look σας.

[gallery-303088] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.