ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Anti-Valentine’s Style!


12 Φεβρουαρίου 2014

619.jpg

7+1 tips για να δηλώσετε με στιλ ότι δεν σας αρέσει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και περνάτε καλά και με τις φίλες σας!

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και σίγουρα το έχετε καταλάβει όλες καθώς ο ‘’βομβαρδισμός’’ που έχουμε υποστεί αυτή τη βδομάδα για το τί θα φορέσουμε, τί χρώμα νύχια θα βάψουμε, τί δώρα θα επιλέξουμε, πώς θα γίνουμε όσο πιο σέξι γίνεται για να εντυπωσιάσουμε το συντρόφό μας, είναι πλέον αναμφισβήτητο γεγονός. Επειδή λοιπόν έχουν δικαίωμα κι όσες δεν είναι ερωτευμένες αυτή τη μέρα δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τους παρακάτω κανόνες και να περάσετε με χιούμορ και χαριτωμένη διάθεση τη μέρα αυτή:

1. Ξεχάστε το κόκκινο ή ροζ ή οποιαδήποτε άλλη κοντινή απόχρωση και επιλέξτε εκείνη τη μέρα το μπλε ή κίτρινό ή πράσινο χρώμα της ‘’αντίδρασης’’. Τόσα ωραία, φωτεινά κι έντονα υπάρχουν στο επίκεντρο της μόδας. Φορέστε τα, λοιπόν, ξεχωριστά ή στην εκδοχή ενός stylish colourblocking και ξεχάστε το κόκκινο χρώμα του έρωτα.

2. Όχι άλλες καρδούλες! Βάλτε ό,τι άλλο σχέδιο θέλετε πάνω σας αλλά όχι αυτές τις πολυφορεμένες καρδιές. Εξάλλου υπάρχουν τόσες εναλλακτικές και στιλάτες επιλογές όπως αστεράκια, λουλούδια ή funky σχέδια.

3. ‘’Φορέστε’’ γράμματα και λέξεις στο outfit σας αλλά μόνο αν αυτές δεν είναι η λέξη ‘’Love’’ ή δεν τη σχηματίζουν αντίστοιχα. Το word up στιλ αποτελεί hot trend οπότε επιλέξτε το σε τόσες άλλες λέξεις που υπάρχουν!

4. Όχι άλλα σέξι κι ελκυστικά outfits για τη μέρα αυτή. Φορέστε το αγαπημένο σας denim ή κλασσικό ανδρόγυνο ντύσιμο, όπως θα βγαίνατε κάθε άλλη μέρα δηλαδή, και θα είστε υπέροχες.

5. Αλλά ακόμη κι αν αγαπάτε τις σέξι εμφανίσεις, τιμήστε τις αλλά βγείτε …με τις φίλες σας κι εντυπωσιάστε …τους άλλους κι όχι τον αγαπημένο σας,

6. Όσον αφορά τις θηλυκές κι ακαταμάχητες γόβες που οφείλετε να φοράτε το βράδυ αυτό, αντικαταστήστε τις με ένα ζευγάρι άνετα και μοδάτα booties ή φορέστε τις γόβες με τα… καλτσάκια σας. Ξέρω δεν θα είστε τόσο σέξι αλλά τουλάχιστον θα είστε απόλυτα μοδάτες.

7. Be funky: Φορέστε ό,τι πιο funky έχετε στην ντουλάπα σας και φτιάξτε τη διάθεση και τη μέρα σας αφήνοντας στην άκρη τις ρομαντικές εμφανίσεις μίας ερωτευμένης πριγκίπισσας.

[gallery-303681] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.