ΣΤΙΛ STYLING TIPS

9 Stars για να αντιγράψετε τις Απόκριες


22 Φεβρουαρίου 2014

APOKRIES_STARS.jpg

Βγάλτε τα παιδικά σας απωθημένα με τη φετινή μεταμφίεσή σας και μεταμορφωθείτε σε Star του Hollywood.

Οι Απόκριες είναι μία αμφιλεγόμενη περίοδος. Σίγουρα τα παιδιά τη λατρεύουν αλλά οι μεγάλοι χωρίζονται σε στρατόπεδα. Υπάρχουν αυτοί που ξαναγίνονται παιδιά και μασκαρεύονται, αυτοί που απλά διασκεδάζουν βλέποντας του άλλους και τέλος αυτοί που τις μισούν θανάσιμα. Αν ανήκετε στην πρώτη κατηγορία όπως κι εμείς, τότε φέτος ας γίνουμε Hollywood!

Πόσες φορές έχετε σταθεί μπροστά στον καθρέφτη μιμούμενοι τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας star; Όλοι έχουμε τις κρυφές ή φανερές στιγμές που απελευθερώνουμε τον εαυτό μας. Αντιμετωπίστε λοιπόν τις Απόκριες σαν μια ευκαιρία να ζήσετε ένα όνειρο και μπείτε στον λαμπερό κόσμο της showbiz. Δεν είναι καθόλου επίφοβο, είναι μόνο για λίγες ώρες και θα ζήσετε μόνο τις όμορφες στιγμές τις αγαπημένης σας προσωπικότητας.

Για να ντυθείς όμως ένας διάσημος ή διάσημη πρέπει να έχει κάτι ιδιαίτερο να δείξει και να πει. Παρακάτω υπάρχει μία λίστα που μπορείτε να βρείτε αυτόν που σας εκφράζει καθώς και πρακτικές λύσεις για μία DIY αποκριάτικη στολή.

[gallery-306964] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.