ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τι τσάντα να κρατήσετε στο Sunday look σας;


30 Μαρτίου 2014

1165.jpg

11+1 Προτάσεις για να ικανοποιηθούν όλα τα διαφορετικά γυναικεία στιλ.

Η τσάντα αποτελεί σημαντική γυναικεία υπόθεση για να ολοκληρώσετε τις εμφανίσεις σας γι αυτό δεν έχετε παρά να επιλέξετε την κατάλληλη για να δώσετε το ύφος και το χαρακτήρα που θέλετε στο Sunday look σας. Οι επιλογές που έχετε είναι πολλές γι αυτό δεν έχετε παρά να διαλέξετε ανάλογα με το προσωπικό στιλ σας και να αποφασίσετε ανάμεσα σε:

  • Ένα backpack για άνετες, sportive & casual εμφανίσεις.30
  • Ένα τσαντάκι χιαστί για να έχετε στιλ και τα χέρια σας ελεύθερα για τις κυριακάτικες βόλτες σας. Το λουράκι, δερμάτινο ή μεταλλικό, είναι αυτό που μπορεί να χαρίσει glam ή casual αποτέλεσμα.
  • Μία loose day bag, μεγάλη κι ευκολοφόρετη για να την κρατήσετε δίνοντας συγχρόνως χαλαρή διάθεση στις denim ή ακόμη και στις κλασσικές εμφανίσεις σας.
  • Μία «αυστηρή» oversized τσάντα για τις λάτρεις των chic & classic κυριακάτικων looks σε μοντέρνο ύφος ή για εσάς που θέλετε να πετύχετε μία ενδιαφέρουσα στιλιστική αντίθεση με το denim ή sportive ντύσιμό σας.
[gallery-322112] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.