ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα mules επανέρχονται


22 Μαΐου 2014

Και συνοδεύουν άψογα τα summer outfits.

Είναι μία κομψή επιλογή για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. Και φυσικά ο λόγος γίνεται για τα mules που φέτος έχουν επανέλθει και θα τα βρείτε σε πολλές εκδοχές, τόσο κλασσικές όσο και stylish. Είναι ένα είδος που φοριέται πλέον από το πρωί ως το βράδυ και ενώ μπορεί να είναι cozy & casual την ίδια στιγμή είναι ικανό να ολοκληρώσει ένα πιο glamorous outfit. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι το πως θα το συνδυάσετε. Με φούστα τα πράγματα είναι πιο εύκολα, ενώ το παντελόνι θέλει λίγο περισσότερο προσοχή. Για να είναι κολακευτικά τα mules με παντελόνι στενό ή σε ίσια γραμμή, τότε πρέπει να διαθέτεται αδύνατα πόδια Διαφορετικά προτιμήστε να τα συνδυάσετε με ένα φαρδύ ή bootcut παντελόνι.

Extra tip: Τα mules που είναι και peep toe κάνουν το πέλμα να φαίνεται μικρότερο, ενώ αυτά που είναι κλειστά και μυτερά δίνουν την αίσθηση ενός μεγαλύτερου πέλματος. Αν και αυτή η λεπτομέρεια μπορεί να ακούγεται υπερβολική, πολλές φορές το σύνολο παρατηρείται δυσαναλογία του πέλματος με το πόδι, το οποίο δεν κολακεύει το συνολικό αποτέλεσμα.

[gallery-341322] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.