ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Η Fashion Little.Miss.Eli και οι υπέροχες tutu φούστες της


22 Μαΐου 2014

Στο καλύτερο bazaar της πόλης!

Πως μπορεί να συνδυάσει κανείς τα παιδαγωγικά με τη ραπτική; Η Τζοάννα αποφάσισε να σπουδάσει και να ασχοληθεί με τα παιδαγωγικά στην Αγγλία, αδιαφορώντας για την επαγγελματική πορεία της γιαγιάς και της μαμάς της που ασχολούνταν με τη ραπτική.

Δεν ξέφυγε όμως! Κάπως έτσι βρέθηκε εδώ και ένα χρόνο ανάμεσα σε τούλια,μεζούρες, βελονάκια και όλα αυτά που ήθελε να αποφύγει. Η ειρωνεία είναι ότι το… διασκεδάζει αφάνταστα! Κάπως έτσι δημιουργήθηκαν εκτός των άλλων και οι tutu φούστες Joanna Misseli. Είναι άνετες,αέρινες, φοριούνται πρωί-βράδυ, με σταράκια έως γόβες. Σε τρία διαφορετικά μήκη και σε πάρα πολλά χρώματα. Το δύσκολο κομμάτι; Να βρεις ποιο χρώμα θα επιλέξεις!

image3

Μπορείτε να δείτε όλη τη συλλογή όπως και παιδικές αλλά και τα statement κοσμήματα που δημιουργεί στο Fashion Little.Miss.Eli!

image2 image1 Η Τζοάννα θα βρίσκεται με τις εκπληκτικές tutu της στο Women in Action summer edition @ Αστέρα Γλυφάδας Balux (Dreams), 1.6.2014, 12:00 – 20:00, και ανυπομονεί να σας γνωρίσει από κοντά! banner_720x9021 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.