ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Μια Drama Queen σχεδιάζει κοσμήματα!


30 Μαΐου 2014

Η Μαρίνα Λυρίγκου μας συστήνεται ως Drama Queen και δημιουργεί την ομώνυμη σειρά κοσμημάτων!

Με εφόδιο τις θεατρικές σπουδές κι όχι μόνο, δημιουργεί ιδιαίτερα κοσμήματα και διακοσμητικά. Ορείχαλκος, αλπακάς, inox, αλλά και χαρτί, ύφασμα, ή βινύλιο, με λίγα λόγια οποιοδήποτε υλικό μπορεί να μεταμορφωθεί από μια “Queen” σε μοναδικό αξεσουάρ, ακολουθεί πάντα το μότο της: designing & creating in a dramatic but royal way.

dramaqueen3

Με μια πορεία 15 χρόνων στο ενεργητικό της, τα κοσμήματα της βρίσκονται σε πολλά μαγαζιά και art stores σε Ελλάδα και Κύπρο.

dramaqueen2

dramaqueen1

Μπορείτε να δείτε την συλλογή της στην σελίδα www.thedramaqueen.gr Email: [email protected] , [email protected] Facebook: https://www.facebook.com/dramaqueen.marinal Pinterest: http://www.pinterest.com/marinadq/ Insstagram: http://instagram.com/#marinadramaqueen Twitter: https://twitter.com/marinadqueen Τηλ.: 6932707877

Η Μαρίνα θα παρουσιάσει τα κοσμήματά της στο στο Women in Action summer edition @ Αστέρα Γλυφάδας Balux (Dreams), 1.6.2014, 12:00 – 20:00.

banner_720x90

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.