ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Γεύση από Βραζιλία στο Loco – Loco


6 Ιουνίου 2014

Ψάχνετε για το τέλειο μαγιό, ώστε να επιδείξετε τις σέξι καμπύλες σας;

Το Loco - Loco θα σας δώσει τη λύση! Για όλες υπάρχει το ιδανικό μαγιό. Στα καταστήματα Loco – Loco θα βρείτε τα σύγχρονα στυλ μαγιό για κάθε σωματότυπο αλλά και σε οικονομικές τιμές, απευθείας απo την Βραζιλία. Θα βρείτε την τελευταία λέξη της μόδας, καυτά εμπριμέ και φλούο μονόχρωμα με μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια.

5   6

Και όχι μόνο……σαγιονάρες Ipanema & Havaianas, οι οποίες είναι εμπνευσμένες απο το τυπικό ιαπωνικό σανδάλι Zori και έχουν εξελιχθεί σε καλοκαιρινό φετίχ. Η απλή τους γραμμή που βγαίνει σε άπειρα μοτίφ και χρώματα, την ανέδειξαν σε απόλυτο must.

1

Όσο για τους μικρούς μας φίλους, θα ξετρελαθούν με τα παιδικά μοτίβα. Ετοιμαστείτε λοιπόν για τις διακοπές σας και διαλέξτε μαζί με τα παιδιά σας, τα αγαπημένα σας μοντέλα.

4

Τα μαγιό και τις σαγιονάρες (για μικρούς & μεγάλους) μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα Loco Loco Παναγίτσας 11, Κηφισιά αλλά και στο Loco Loco Outlet Κολοκοτρώνη 1, 1ος όροφος εντός εμπορικού κέντρου shoppyland. Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφθείτε και τη σελίδα τους στο facebook για να πάρετε μια πρώτη γεύση!

Τηλέφωνο: 210 6236233

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.