ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Minor Sin: Το νέο brand των “αμαρτωλών” κοσμημάτων


11 Ιουνίου 2014

Από τη Χριστίνα Θεοδωροπούλου.

Τι είναι για εσάς αμαρτία; Ένα ψέμα, μία προδοσία, η αγορά ενός κοσμήματος; Ο καθένας μεταφράζει διαφορετικά αυτή την έννοια και έχει τις δικές του κρυφές ή μη αμαρτίες. Ο Κωνσταντίνος Γερογιώργος αποφάσισε να διοχετεύσει την αίσθηση που του αφήνει μία αμαρτία σε δημιουργία και το αποτέλεσμα είναι η νέα σειρά κοσμημάτων που φέρουν το όνομα Minor Sin (=Αφέσιμο Αμάρτημα). Ένα όνομα που προέκυψε από “τον ερωτισμό που εμπνέει η συλλογή του, αγγίζοντας μια ουδέτερη ζώνη σε εκείνον που έτσι και αλλιώς θεωρείται αμαρτία”.

synthesiJPG copy copylow

Ένας άνθρωπος που ζει στον κόσμο και τον αφουγκράζεται, αφού ταξιδεύει αρκετά και ζει την κάθε πόλη, νιώθει επιτακτική ανάγκη τη δημιουργία που για τον ίδιο είναι “συνυφασμένη με την υπαρκτή ανάγκη για κάτι διαφορετικό”.

MINOR_SIN

Έχοντας ως αφετηρία τον κόσμο της μόδας, ξεκίνησε να δουλεύει ως στιλίστας. Σταδιακά, οι αναζητήσεις του εξαπλώνονταν κι όταν κατάλαβε ποιος είναι σκέφτηκε τα αξεσουάρ. Ο Κωνσταντίνος, γνώστης του στιλ, έψαχνε πάντα αξεσουάρ που να συμπληρώνουν την προσωπικότητά του, σαρκική και μη. Τα συμβατά αντικείμενα που διαθέτει η αγορά ποτέ δεν τον ικανοποίησαν πλήρως και έτσι μπήκε στη διαδικασία να μετατρέψει το μέταλλο σε υπαρκτό κομμάτι της σκέψης του, όπως ο ίδιος αναφέρει. Εμπνέεται από το διαφορετικό –εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος που άρχισε να δημιουργεί- οτιδήποτε αλλάζει τον εξιτάρει, ακόμα και η ξαφνική αλλαγή του καιρού.

minor-sin

Τον ρώτησα πως θα χαρακτήριζε με 3 λέξεις τα κοσμήματά του και σχεδόν αυθόρμητα που είπε: Διαφορετικότητα, μινιμαλισμός, ανάγκη. Σκέφτηκα ότι αυτοί οι χαρακτηρισμοί αποπνέουν και την προσωπικότητά, επομένως τα κοσμήματα είναι προέκταση του ίδιου.

Το μετάξι ,το κερί της μέλισσας, τα φυσικά χρώματα και η πολυτέλεια του ασημιού είναι τα υλικά που χρησιμοποιεί. Και πριν τελειώσει ένα κομμάτι, τα περνάει από δοκιμασία, το φοράει για ημέρες προκειμένου να έχει την αίσθηση της ελευθερίας και της κίνησης . Οτιδήποτε ματ και μη illustration ξεκλειδώνει τον χαρακτήρα του, δημιουργώντας διαφορετικά φετίχ κάθε φορά.

IMG_7821 copy

Αν και τα Minor Sin είναι διαχωρισμένα με κάποιο τρόπο σε γυναικεία και αντρικά, κάλλιστα μπορούν να φορεθούν και από τα δύο φύλλα, αρκεί να το προσαρμόσουν στο στιλ τους και να τους εκφράσει. Έχουν όλα το δικό τους όνομα και για τον καθένα αντιπροσωπεύουν μία διαφορετική πτυχή του χαρακτήρα. Από την αρχή μέχρι το τέλος προσεγμένο και χειροποίητο, το κάθε κόσμημα κρύβει μία μικρή ιστορία που αξίζει να εξερευνήσετε...

Πάρτε μία γεύση από τη συλλογή Minor Sin:

[gallery-349145] Δείτε το απολαυστικό backstage video της φωτογράφισης: Info: www.minorsin.com facebook.com/pages/Minor-Sin-Jewelry Photo credits: Panos Georgiou. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.