ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Summer style: Ψηφίστε μονοχρωμία!


19 Ιουλίου 2014

515.jpg

Γιατί το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας δικαιώσει.

Διαλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα, βρείτε αν αυτό ταιριάζει στα χρώματα των μαλλιών και της επιδερμίδας σας και δημιουργήστε την πιο πετυχημένη μονοχρωμία. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η μονοχρωμία στα καλοκαιρινά looks σας είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είτε πρόκειται για τις καθημερινές εμφανίσεις είτε για τις επίσημες περιστάσεις του καλοκαιριού. Δημιουργεί κομψό, κολακευτικό αποτέλεσμα και σίγουρα είναι μία ασφαλής επιλογή για εσάς που «φοβάστε» τους συνδυασμούς. Ποιο χρώμα όμως είναι αυτό που σας ταιριάζει; Οι ξανθές, ανοιχτόχρωμες γυναίκες καλό θα ήταν να προτιμήσετε τις ζεστές αποχρώσεις όπως το κοραλί ενώ οι μελαχρινές γυναίκες θα πρέπει να τιμήσουν χρώματα όπως το κίτρινο ή το μπλε ηλεκτρίκ. Η μονοχρωμία θα σας δικαιώσει λοιπόν!

Extra tip: Τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορούν να ισορροπήσουν ιδανικά τα μονόχρωμα summer looks σας γι αυτό δώστε την απαραίτητη προσοχή.

[gallery-357859] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.