ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Αναλύοντας την ντουλάπα της Carrie Bradshaw


4 Αυγούστου 2014

Carrie-1.jpeg

Γιατί αγαπάμε όλες να την βλέπουμε ξανά και ξανά.

Sex & the City! Μία σειρά που έκανε μεγάλη επιτυχία από την πρώτη κιόλας σεζόν προβολής της, η οποία άμεσα εξαπλώθηκε σε πολλές χώρες και φυσικά η Ελλάδα είναι μία απ’ αυτές. Γυρισμένο σε μία περίοδο ευημερίας και υπερκαταναλωτισμού, κέντρισε το ενδιαφέρον των Ελληνίδων –κι όχι μόνο-, πολλές από τις οποίες λόγω της Carrie Bradshaw ή κατά κόσμο Sarah Jessica Parker έδωσαν στο προσωπικό τους στιλ την ευκαιρία να ανανεωθεί βάσει εκκεντρικών, στιλιστικών προτύπων.

Αρχικά, μάθαμε όλες τον Manolo Blanhik. Μπορεί οι περισσότερες να μην τον είχαν ούτε ακουστά αλλά μετά τα μπλε ψηλοτάκουνα με την ασημένια αγκράφα, ένα ζευγάρι του έγινε επιθυμία των περισσοτέρων. Και φυσικά ο τρόπος που αποθήκευε η Carrie τα παπούτσια της έκανε πολλά υπνοδωμάτια να έχουν ένα μικρό βεστιάριο σαν αυτό της πρωταγωνίστριας, άσχετα να δεν είχαν υπήρχαν τόσο ζευγάρια προς έκθεση.

Έπειτα, από πότε οι Ελληνίδες ήταν λάτρεις του mix & match; Μήπως από τότε που η Carrie φορούσε μία girly tutu με ένα t-shirt ή έκανε τα διαφορετικά prints να συνδυάζονται τόσο εύκολα όσο το λευκό με το μαύρο; Ή όταν η πρωταγωνίστρια φορούσε μία στενή, midi φούστα πως μπορεί να συνδυαστεί με sneakers Και το αποτέλεσμα να είναι sexy;

Πόσα χρώματα μπορούσαμε να χωρέσουμε σε ένα outfit πριν η Carrie μας διδάξει το colourblocking; Μέχρι τότε, μόνο στις πασαρέλες βλέπαμε αυτή τη την τάση, αλλά όσο κι αν μας άρεσε πάνω από δύο χρώματα –πόσο μάλλον που κάνουν αντίθεση- ήταν υπερβολή. Πλέον είναι μία από τις πιο hot τάσεις και για δεν θεωρείται στιλιστικό ταμπού, αρκεί να μην φτάνουμε στα άκρα…. Κορίτσια, προσοχή!

Κάτι όμως που έχει σημασία και έχει να κάνει με τα ρούχα αλλά και την γυναικεία ψυχολογία είναι αυτό που επηρέασε αρκετά τη γενιά του Sex & the City. Οι γυναίκες ξεκίνησαν να εκφράζονται με τον τρόπο που ντύνονται. Κάποιες ίσως το παράκαναν, αλλά πολλές χρησιμοποίησαν το στιλ που τους εκφράζει κι έπαψαν απλά να ακολουθούν τις τάσεις. Έγινε απόλυτα κατανοητό ότι ένα κομμάτι από το Barney’s μπορεί να συνδυαστεί με ένα named necklace όπως αυτό που έχασε η Carrie στο Παρίσι.

Sex & the City lovers…. έχετε σκεφτεί αν σας επηρέασε στιλιστικά κάποιο outfit της Carrie;

[gallery-366569] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.