ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Saturday night: Το διαχρονικό μαύρο φόρεμα


2 Αυγούστου 2014

2.jpg

Be sexy! Be classy!

Το μαύρο φόρεμα ίσως να μην απουσιάζει από την ντουλάπα καμιάς γυναίκας. Κι όχι άδικα καθώς μπορεί να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση ανά πάσα στιγμή. Είναι η εύκολη απάντηση στο δίλημμα του τί να φορέσετε τελευταία στιγμή για να βγείτε. Αν και δεν είναι ένα κατεξοχήν καλοκαιρινό χρώμα, το αγαπάμε ιδιαίτερα καθώς δείχνει ιδιαίτερα σέξι ειδικά με το μαυρισμένο σώμα σας. Ανάλογα με το προσωπικό στιλ σας επιλέξτε το είτε μίνι ή μίντι που να «αγκαλιάζει το σώμα σας είτε μακρύ κι αέρινο είτε φαρδύ για πιο ανάλαφρες καλοκαιρινές εμφανίσεις. Αυτό που δεν πρέπει να παραλείψετε είναι το «παιχνίδι» υφασμάτων στο μαύρο φόρεμα σας όπως η δαντέλα με το σατέν για ακόμη πιο δυνατό στιλιστικό αποτέλεσμα.

Extra tip: Ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα με κορδόνια ή ένα ζευγάρι σανδάλια που ανεβαίνουν ψηλά στον αστράγαλο είναι υπέροχα για να συνοδεύσετε το μαύρο φόρεμά σας.

[gallery-367918] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.