ΣΤΙΛ STYLING TIPS

5+1 Styling Tips που θα κάνουν πιο εύκολα τα πρωινά σας


4 Σεπτεμβρίου 2014

34.jpg

Κάθε πρωί όλες οι γυναίκες αντιμετωπίζουμε το ίδιο ακριβώς χρονοβόρο πρόβλημα: Τι θα φορέσουμε πάλι σήμερα! Ρούχα, συνδυασμοί, αξεσουάρ περνάνε γρήγορα από το μυαλό μας καθώς ο χρόνος συνήθως είναι πιεσμένος και μια σειρά από δουλειές μας περιμένουν. Κι επειδή τα πάντα θέλουν τρόπο –χωρίς κόπο-, μία σειρά από έξυπνα tips θα σας βγάλουν σίγουρα από τη δύσκολη θέση.

1. Ένα τζιν ή υφασμάτινο loose σορτς ή μία βερμούδα θα σας ακολουθήσει αναμφισβήτητα σε πολλά casual looks. Συνδυάστε τα απλά με ένα απλό λευκό τοπ!

2. Κρατήστε την day bag που θα σας βολέψει! Oversized, ανάλαφρη, ευρύχωρη, ευκολοσυνδύαστη είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της.

3. Κάντε τα sneakers σας κομμάτι-κλειδί της καθημερινότητας σας! Πέρα από hot& stylish κομμάτι της σεζόν, είναι ιδιαίτερα άνετα. Επιλέξτε τα πολύχρωμα, funky, σε glam ή κλασσική εκδοχή και συνδυάστε τα με το φόρεμα, τη φούστα ή τα pants looks σας.

4. Μίντι ή μίνι φούστες αποτελούν δυνατή πρόταση. Είναι girly, χαριτωμένες, σέξι και βολεύουν ακόμη κι αν μετακινήστε με το ποδήλατό στην καθημερινότητα σας.

5. Το λευκό πουκάμισο σας βγάζει ασπροπρόσωπες. Ψηφίστε τη loose, ανδρόγυνη ή cropped εκδοχή του χωρίς καμία σκέψη.

6. Τα sportive φλατ παπούτσια θα σας ακολουθήσουν από το πρωί ως το βράδυ. Επιλέξτε τα funky ή glam για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

[gallery-375989] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.