ΣΤΙΛ STYLING TIPS

5+1 Καλοκαιρινά ρούχα που «αντέχουν» στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα


5 Σεπτεμβρίου 2014

115.jpg

Σας προλαβαίνουμε για να μην την κρύψετε!

Με την είσοδο του Σεπτέμβρη το καλοκαίρι μας αφήνει επισήμως και δυστυχώς εκτός από τις βουτιές στη θάλασσα, θα πρέπει να αποχωριστούμε και πολλά αγαπημένα καλοκαιρινά ρούχα μας. Ευτυχώς για μας όμως δεν θα χρειαστεί να τα αποχωριστούμε όλα! Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε:

  • Στο καλοκαιρινό μίνι φόρεμα που με ένα δερμάτινο ή denim jacket γίνεται ιδανικό για τα fall looks μας.
  • Στο cropped τοπ που συνδυασμένο με το blazer φοριέται άνετα τους φθινοπωρινούς μήνες.
  • Στη loose πουκαμίσα που μπορεί να μας συνοδεύσει στο γραφείο συνδυασμένη με το κλασικό ανδρόγυνο παντελόνι ή τα jeans μας.
  • Στην ανάλαφρη κι αέρινη παντελόνα. Το λεπτό πουλοβεράκι, το sportive φούτερ αλλά και το πουκάμισο την συνοδεύουν υπέροχα και μέσα στο κλίμα.
  • Έχουμε πει επανειλημμένως πως η ολόσωμη φόρμα μας λύνει τα χέρια. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μας συνοδεύει όχι μόνο χωρίς κόπο να τη συνδυάσουμε αλλά και όλο το χρόνο. Το leather jacket ή το ανάλαφρο πουλοβεράκι την καθιστά fall κομμάτι.
  • Στο πιο hot και πολυσυζητημένο κομμάτι της σεζόν: το κιμονό. Σίγουρα θα έχετε ένα στη ντουλάπα σας. Γι' αυτό μην το κρύψετε απλά αντικαταστήστε το καλοκαιρινό σορτσάκι με τζιν παντελόνι και τα σανδάλια με τα booties σας.

Να θυμάστε πως το κατάλληλο πανωφόρι και τα αξεσουάρ -κυρίως τα παπούτσια- ενσωματώνουν εύκολα τα καλοκαιρινά ρούχα σε fall looks.

[gallery-376247]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.