ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Black is back!


29 Σεπτεμβρίου 2014

Το πιο διαχρονικό και κομψό χρώμα της γυναικείας γκαρνταρόμπας ξέρει πάντα να επιστρέφει.

Δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα όσες σεζόν κι αν αλλάξουν σε όποια πρωτεύουσα μόδας κι αν αναφερόμαστε. Ο λόγος βέβαια γίνεται για το αγαπημένο μαύρο χρώμα που μετατρέπει τα ρούχα μας σε σύγχρονα και κλασσικά κομμάτια την ίδια στιγμή. Όταν βρίσκεται στην total black εκδοχή του, τότε μιλάμε για την επιτομή της κομψότητας που επιβάλλει συγχρόνως δυναμισμό κι επιβλητικότητα. Τα στοιχεία που παρουσιάζουν ενδιαφέρον στα ολόμαυρα looks είναι:

  1. Το «παιχνίδι» που εξελίσσεται ανάμεσα στα διαφορετικά υφάσματα όπως το μαύρο δερμάτινο παντελόνι όταν συνδυάζεται με το μάλλινο τοπ ή τη διάφανη μουσελίνα.
  2. Τα χρωματιστά αξεσουάρ όπως η burgundy τσάντα ή τα λευκά sneakers που δίνουν ένταση και φωτίζουν το τελικό στιλιστικό αποτέλεσμα.
  3. Δεν πρέπει να αγνοήσουμε τα μαύρα αξεσουάρ που παρουσιάζουν glam μεταλλικές λεπτομέρειες όπως το χρυσό φερμουάρ ή είναι σε λουστρίνι δέρμα. Total black & dynamic!
[gallery-386585]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.