ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να διατηρήσετε το στιλ σας στην εγκυμοσύνη;


4 Οκτωβρίου 2014

9-2.jpg

Είναι σίγουρα μία περίοδος της ζωής σας που παρατηρείτε πολλές αλλαγές στο σώμα σας και σίγουρα θα χρειαστεί να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας. Στην αρχή φαίνεται μία δύσκολη διαδικασία στο να προσαρμοστείτε στο pregnant style που καλείστε να υιοθετήσετε καθώς οι γραμμές σε πρώτη όψη εμφανίζονται άχαρες χωρίς να μπορούν να αναδείξουν τη θηλυκότητα σας και χωρίς να θυμίζουν τίποτα από τα μοδάτα ρούχα της νέας σεζόν. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως θα πρέπει να παραγκωνίσετε την εμφάνισή και το στιλ σας. Αντιθέτως, μπορείτε να βρείτε μοντέρνα κομμάτια και να ντυθείτε όπως μία σύγχρονη μαμά!

Πιο συγκεκριμένα, επειδή πλέον στην αγορά κυριαρχούν τα loose κι άνετα ρούχα αυτό κάνει ακόμη πιο εύκολο να βρείτε outfits από τα καταστήματα που ψωνίζατε και στο παρελθόν. Έτσι, φαρδιές μπλούζες, πουκαμίσες, maxi φορέματα, η αγαπημένη μάλλινη ζακέτα, η μοδάτη κάπα αλλά και τα oversized παλτό μπορούν να «εξοπλίσουν» την ντουλάπα σας την περίοδο της εγκυμοσύνης. Να θυμάστε πως τα αξεσουάρ αποτελούν έξυπνη κι εύκολη λύση για να δώσετε στιλ και χαρακτήρα στα φθινοπωρινά looks σας.

[gallery-388322]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.