ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Fall γκαρνταρόμπα: Τα 10 κομμάτια που χρειάζεστε μόνο για να την ανανεώσετε


15 Οκτωβρίου 2014

1-Copy1.jpg

Εκμεταλλευτείτε σωστά το budget σας και επενδύστε στις hot τάσεις της σεζόν.

Καθημερινά "βομβαρδιζόμαστε" από τις νέες φθινοπωρινές με αποτέλεσμα να μη ξέρουμε τι να πρωτοπροτιμήσουμε με βάση το budget μας. Πολλά fall trends μας αρέσουν, πολλές νέες «ανάγκες» προκύπτουν χωρίς όμως στην ουσία να μας είναι απαραίτητες και να μπορέσουν να μας βγάλουν ασπροπρόσωπες. Η λίστα του Jenny.gr με τα top 10 κομμάτια για τη ντουλάπα του Φθινοπώρου σίγουρα θα σας βάλει στο επίκεντρο της μόδας χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μία περιουσία αλλά και θα σας διευκολύνει να συνδυάσετε τα καινούρια σας ρούχα κι αξεσουάρ με αυτά που ήδη που έχετε. Επενδύστε, λοιπόν, χωρίς κανένα δισταγμό στα παρακάτω:

  1. Στο αμάνικο blazer. Αν αυτό είναι boxy ή μακρύ, τότε ακόμη καλύτερα!
  2. Σε μία printed, αέρινη μπλούζα. Τα γεωμετρικά σχέδια ή τα λουλούδια, ειδικά στην διακριτική εκδοχή τους, δείχνουν υπέροχα.
  3. Σε ένα skinny παντελόνι στην ανανεωμένη εκδοχή του. Αυτό σημαίνει μοτίβα, animal prints και (ή) cropped style.
  4. Στη φινετσάτη μίντι φούστα. Αν αυτή δεν ταιριάζει στο σωματότυπό σας, η mini & closs φούστα σίγουρα θα σας ικανοποιήσει.
  5. Σε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Η sneakers-mania είναι έχει κάνει αισθητή την παρουσία της. Επιλέξτε τα χρωματιστά, με δυνατά colourblockings ή animal prints ή ακόμη και σε σκουρόχρωμες αποχρώσεις για πιο κλασσικό αποτέλεσμα.
  6. Σε μία κάπα. Αξίζει να τυλιχτείτε για να νιώσετε την cozy, ανάλαφρη αίσθηση και να βρεθείτε στο επίκεντρο των trends.
  7. Στο sportive φούτερ. Στα πλαίσια του αθλητικού πνεύματος που επικρατεί στη μόδα, το φούτερ σας πάει παντού. Μη διστάσετε τα ζωηρά χρώματα και τις funky στάμπες.
  8. Σε μία funny τσάντα. Fun & fashion είναι το νέο motto. Τιμήστε το στα αξεσουάρ σας και κυρίως στη τσάντα σας ακόμη και με τα κλασσικά looks σας.
  9. Σε ένα folk jacket. Folk επιρροές με αίσθηση χειροτεχνίας και παραμυθένια διάθεση κερδίζουν τις εντυπώσεις. Προτιμήστε τις στο πανωφόρι σας.
  10. Στα σκουρόχρωμα booties. Είτε είναι ψηλοτάκουνα είτε flat, είτε μίνιμαλ είτε με μεταλλικές λεπτομέρειες, αποτελούν απαραίτητο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σας.
[gallery-391260]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.