ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Shopping guide: Επιλέξτε τζιν ανάλογα με το σωματότυπό σας!


8 Νοεμβρίου 2014

06_Tommy-Ton-Spring-2015-RTW_029.jpg

Για να μην χρειαστεί να ψάχνετε με τις ώρες.  

Αποτελεί το πιο αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας αλλά πολλές φορές μας προβληματίζει για να βρούμε το ιδανικό που ταιριάζει κι αναδεικνύει το σώμα μας. Οι επιλογές που υπάρχουν στην αγορά –είτε σχέδιο είτε χρώμα-είναι πολλές κι εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε το «κόψιμο» που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του σωματότυπού σας.

Μικροκαμωμένη σιλουέτα: Τα petite κορίτσια φορέστε τα baggy, boyfriend τζιν παντελόνια και οτιδήποτε στενεύει στους αστραγάλους και γυρίζει σε ρεβέρ.

Γεμάτη σιλουέτα: Για εσάς που έχετε πλούσιες καμπύλες προτιμήστε το ελαστικό denim που μαζεύει το σώμα. Οι γραμμές που σας κολακεύουν είναι η boot-cut και τα straight-leg παντελόνια δημιουργώντας έτσι τα κατάλληλα «εφέ». Αποφύγετε τα baggy παντελόνια.

Slim σιλουέτα με στενούς γοφούς: Ο δικός σας σωματότυπος χρειάζεται skinny και straight-leg τζιν παντελόνια. Τα σχισίματα, κεντήματα και οι cargo τσέπες «γεμίζουν» υπέροχα τη μονοκόμματη σιλουέτα.

Γεμάτα οπίσθια: Αποφύγετε τα τζιν παντελόνια με κεντήματα και κάθε είδους διακοσμητικά στοιχεία στις πίσω τσέπες καθώς τραβούν την προσοχή σε λάθος σημείο.

Με κοιλίτσα: Προτιμήστε τα ψηλόμεσα denim που «αγκαλιάζουν» την κοιλιά και αποφύγετε να τα συνδυάσετε με τα κοντά μπλουζάκια.

 [gallery-397879]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.