ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα κοσμήματα Hermina Wristwear & More στο Women in Action


2 Ιουνίου 2015

hermina_cover-660x400.jpg

Τα χειροποίητα κοσμήματα Hermina – Wristwear είναι φτιαγμένα ένα προς ένα από την Κωνσταντίνα. Εμπνευσμένα από πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς, ευέλικτα και πολλές φορές με αντιφατικά υλικά που ποτέ δεν θα φανταζόμασταν ότι μπορούν να συνδυαστούν.

hermina_anklet

Η σχεδιάστρια δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις λίρες τα οποία χρησιμοποιούνται σε όλες τις τελευταίες της συλλογές.

Το ύφος των κομματιών μπορεί να χαρακτηριστεί ως θηλυκό με μποέμ αέρα, αλλά είναι πάντα εύκολο να φορεθούν και να συνδυαστούν με πολλά look.

hermina_eyez

Άλλωστε το κόσμημα πρέπει να είναι διασκέδαση και να είναι σε θέση να μετατρέψει την εικόνα μιας γυναίκας, να αναδείξει την προσωπικότητά της και να αποκαλύψει τη διάθεσή της.

hermina_set

Στην καλοκαιρινή της συλλογή Hermina wristwear and more βρίσκουμε πολύχρωμα βραχιόλια, κολιέ με boho διάθεση, σκουλαρίκια, αλλά και τα κλασικά μενταγιόν με χρυσές ή ασημένιες λίρες.

www.herminawristwear.com www.facebook.com/HerminaWristwear

Τα χειροποίητα κοσμήματα Hermina – Wristwear θα βρείτε και στο Women in Action @ Balux Prive (Αστέρας Γλυφάδας), 7.6.2015, 12:00 – 00:00.

Facebook_coverNEW

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.