ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το μποέμικο καλοκαίρι της καλοκαιρινής συλλογής CHARITES


5 Ιουνίου 2015

charites_adv1.jpg

Η συλλογή CHARITES είναι εμπνευσμένη από τη μποέμικη ζωή. Στην διάρκεια του σχεδιασμού της, υπήρχε στο νου η σύγχρονη γυναίκα που κυκλοφορεί το καλοκαίρι όμορφα ατημέλητη και έχει vintage ευαισθησίες. Οι γυναίκες που διασχίσουν τις δεκαετίες με το στιλ τους όπως η Charlotte Gainsbourg και η Kate Moss  είναι πάντα μια επιρροή.

charites_adv2

Κάθε κομμάτι της συλλογής έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως το “απόλυτο” της ντουλάπας του ταξιδιού. Μπορεί να φορεθεί εξίσου καλά στην πόλη ή στις ηλιόλουστες διακοπές. Ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες που αγαπούν την μόδα και κάθε ένα από αυτά έχει μια ξεχωριστή άποψη.

charites_adv3

Εστιάζοντας στη χαλαρότητα και τις καθαρές γραμμές τα φορέματα και τα καφτάνια CHARITES αναδεικνύουν κάθε σιλουέτα, είναι διαχρονικά και έχουν χαρακτήρα και προσωπικότητα.

charites_adv4

Το συνολικό αποτέλεσμα είναι η δημιουργία look που εστιάζουν στην μποέμ κομψότητα.

charites_adv5

www.charitescollection.com Facebook: https://www.facebook.com/pages/CHARITES

charites_adv6

Η καλοκαιρινή συλλογή θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Women in Action @ Balux Prive (Αστέρας Γλυφάδας), 7.6.2015, 12:00 – 00:00.

Facebook_coverNEW

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.