Πώς να πετύχετε το πιο μοδάτο ναυτικό στιλ;

Τρίτη, 04 Αυγούστου 2015
PicMonkey-Collage66.jpg

Ανακαλύψτε τα πιο smart tips!

Μαρτυράει πως το καλοκαίρι είναι εδώ και αυτό καθιερώνει αυτόματα κάθε σεζόν το ναυτικό ύφος στo summer style μας. To βαθύ μπλε, το διαχρονικό λευκό και λίγο κόκκινο συνδυάζονται μεταξύ τους και σας επιτρέπουν να ταξιδέψετε με στιλ στο επίκεντρο της μόδας.  Τι fashion κομμάτια να επιλέξετε για να το πετύχετε;

Το ναυτικό φόρεμα: μίνιμαλ, κομψό και σε βγάζει στη στιγμή από τη δύσκολη θέση είτε πάτε για καφέ με τις φίλες σας είτε για το βραδινό ποτό με το σύντροφό σας. Προτιμήστε τις κάθετες ρίγες για πιο κολακευτικό αποτέλεσμα. Extra tip: Συνδυάστε το ναυτικό φόρεμα με μία κόκκινη τσάντα.

Το ναυτικό σορτσάκι ή παντελόνι: Όταν λες καλοκαίρι από τα πρώτα πράγματα που σου έρχονται στο νου είναι το λευκό σορτς ή παντελόνι πόσο μάλλον όταν αυτό έχει ως διακοσμητικά στοιχεία τα εντυπωσιακά, χρυσά κουμπιά -χαρακτηριστικά του ναυτικού στιλ-.

Η μίνι & μίντι ριγέ φούστα ή η μαρινιέρα: οι ρίγες είναι βασικό στοιχείο του ναυτικού στιλ και δεν μπορείτε να τις αγνοήσετε! Ο συνδυασμός άσπρης- μπλε ρίγας ή για τις εναλλακτικές  άσπρης- κόκκινης ρίγας γίνεται η αρχή για το πιο stylish ναυτικό look! Συνεχίστε με μονόχρωμα λευκά ή μπλε κομμάτια για ένα ασφαλές στιλιστικό αποτέλεσμα.

Μην ξεχνάτε το κόκκινο χρώμα στα αξεσουάρ σας αλλά κι ένα ψάθινο καπέλο για να απογειώσετε τα ναυτικά outfits.