ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πάμε παραλία; Πάρτε μαζί τα πιο μοδάτα αξεσουάρ!


9 Αυγούστου 2015

PicMonkey-Collage69.jpg

Είναι πλέον αναμφισβήτητος κανόνας πως το beach style θέλει προσοχή και να του αφιερώσετε τον ανάλογο χρόνο. Δεν είναι μόνο το μαγιό και το καφτάνι αλλά και μια σειρά από αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν το ντύσιμο της παραλίας και θα το αναδείξουν σε μία super stylish καλοκαιρινή εμφάνιση. Ποια είναι αυτά;

  • Η τσάντα παραλίας παίρνει την πρωτιά επιλέγοντας ανάμεσα σε μία ψάθινη ή canvas style με prints και δυνατές διχρωμίες.
  • Ένα καπέλο δεν πρέπει να το παραλείπετε ποτέ, όχι μόνο για το στιλ αλλά και για τον ήλιο. Μεγάλη αδυναμία τα ψάθινα -oversized ή ζωγραφισμένα στο χέρι-  αλλά προτείνω να το επιλέξετε ανάλογα το προσωπικό στιλ σας.
  • Κοσμήματα κι ένα πολύχρωμο φουλάρι: Δίνουν εύκολα χρώμα κι ύφος στο πιο μίνιμαλ, μονόχρωμο beach look.
  • Γυαλιά: Δεν λείπουν ποτέ από τα πρωινά looks, πόσο μάλλον στην παραλία. Πείτε ναι στα στρογγυλά & mirror.
  • Πετσέτα: Τελευταία αλλά πολύ σημαντική. Δεν μπορείτε να έχετε ένα ολοκληρωμένο στιλάτο look παραλίας αν αγνοήσετε το στιλ της πετσέτας σας. Τα κρόσσια, οι φουντίτσες και οι πετσέτες-παρεό τοποθετούνται στο επίκεντρο της μόδας.
[gallery-468508]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.