ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα πανωφόρια του φθινοπώρου


19 Οκτωβρίου 2015

MilanSS16Day2-4110-vogue-25sep15-daniel-grandl_b_1080x720.jpg
Διαλέξτε αυτό που ταιριάζει στο στιλ σας. 

Αποτελούν must-have κομμάτια για κάθε γυναικεία, φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα. Καμπαρτίνες, leather jackets, ζακέτες, σακάκια, hoodies, παρκά, cardigans, denim μπουφάν είναι μερικά από αυτά με το καθένα να αποπνέει διαφορετικό ύφος και να μπορεί να ανταποκριθεί στην καθημερινότητα της καθεμιάς από εμάς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Οι κλασσικές πείτε ναι στην κλασσική καμπαρτίνα για κομψές και σοφιστικέ εμφανίσεις που αποπνέουν θηλυκότητα. Επίσης, επενδύστε αναμφίβολα σ’ ένα leather jacket που μπορεί να συνοδεύσει από το τζιν παντελόνι με το απλό T-shirt μέχρι το βραδινό φόρεμα στην πιο cool εκδοχή. Μη διστάσετε το ζωηρό χρώμα και την καστόρινη εκδοχή τους ενώ για εσάς που θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, μπορείτε να διαλέξετε το γιλέκο-παλτό και το long blazer. To παρκά ή η φαρδιά ζακέτα είναι τα δύο πανωφόρια που μπορούν να σας προσφέρουν διαχρονικά άνεση και να σας συνοδεύουν πιστά στις casual-chic εμφανίσεις σας. Δεν έχετε παρά να διαλέξετε ποιο σας ταιριάζει!

[gallery-497287]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.