ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Weekly Fashion Report: Back to basics


8 Ιανουαρίου 2016

Η πρώτη εβδομάδα του 2016 πέρασε και μαζί της κάναμε ένα ξεσκαρτάρισμα της μόδας του χειμώνα, κάνοντας μια δεύτερη ανάγνωση στις τάσεις που επικρατούν. Ανάμεσα σε μια πολυφωνία χρωμάτων, σχεδίων και γραμμών, τα πιο απλά κομμάτια μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι τελικά και τα πιο χρήσιμα. Αντλώντας έμπνευση από το street style και παίρνοντας ιδέες από τις εμφανίσεις των fashion icons, βρήκαμε κάποια από τα πιο κλασσικά και διαχρονικά κομμάτια και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να τα εκσυγχρονίσουμε. Έτσι, τα ζιβάγκο γίνονται η βάση για μια casual chic πρωινή εμφάνιση αλλά και για εντυπωσιακά evening looks, το καμηλό παλτό φοριέται με την ίδια ευκολία με jeans και με cocktail dresses, ενώ τα parkas γίνονται statement πανωφόρια για κάθε περίσταση.

Όμως η νέα χρονιά έδωσε ήδη το στίγμα της με την Pantone να παρουσιάζει τα χρώματα που θα επικρατήσουν τις επόμενες σεζόν, και κατά συνέπεια θα ορίσουν τις τάσεις στη μόδα, την ομορφιά και το design. Δυο παστέλ αποχρώσεις του ροζ και του γαλάζιου, η Rose Quartz και η Serenity προδιαγράφουν μια χρονιά γεμάτη χρώμα και αστείρευτη έμπνευση!

[gallery-540234]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.