ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Weekly Fashion Report: Μήπως μας κούρασε η μόδα του χειμώνα;


22 Ιανουαρίου 2016

Βρισκόμαστε μόλις στα μέσα της σεζόν, μιας σεζόν που φαίνεται να κρατάει αρκετούς μήνες. Παρόλο που μόλις αρχίζουμε να νιώθουμε την παγωμένη ανάσα του χειμώνα, ήδη σκεφτόμαστε τη ζεστασιά της άνοιξης. Ίσως, κάπως έτσι να νιώθουμε όταν κάθε πρωί ανοίγουμε τη ντουλάπα μας. Μήπως τα παλτό και τα μάλλινα μας κούρασαν ήδη; Μήπως χρειαζόμαστε μια ανανέωση στη γκαρνταρόμπα μας; Ναι, εδώ και μήνες συζητάμε για μπότες, καλσόν, πανωφόρια και πουλόβερ. Αν και η εποχή δεν ενδείκνυται για τα αέρινα μεταξωτά και ελαφριά ανοιξιάτικα υφάσματα, η μόδα της άνοιξης μας έχει ήδη δείξει τις προθέσεις της με τάσεις που μπορούμε να ενσωματώσουμε και στα χειμερινά looks. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι οι αποχρώσεις του γλυκού ροζ, ενός χρώματος που θα κυριαρχήσει το 2016. Από τα παστέλ μέχρι το έντονο φούξια, το είδαμε σε πανωφόρια, αξεσουάρ και knitwear που δίνουν χρώμα στις χειμωνιάτικες εμφανίσεις.

Το έντονο χρώμα μπορεί να μην ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία όλων των γυναικών, γι’ αυτό βρήκαμε τρόπους ώστε να ανανεώσουμε basic κομμάτια, όπως ένα ριγέ πουκάμισο και ένα καμηλό παλτό, με εντυπωσιακά skinny scarfs και πληθωρικές ετόλ.

Και αν αυτά δεν σας είναι αρκετά, τότε δεν έχετε παρά να δείτε πώς η μόδα σας αποδεσμεύει από απαρχαιωμένους κανόνες, δίνοντάς σας την ελευθερία να ορίσετε εσείς τι ταιριάζει στο δικό σας στιλ.

[gallery-546729]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.