ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Weekly fashion report: Τα trends που ξεχωρίσαμε την εβδομάδα που πέρασε


24 Μαρτίου 2016

Όσο προχωρά η άνοιξη, τόσο ενθουσιαζόμαστε με κάθε νέο trend που προκύπτει, είτε το ανακαλύπτουμε μέσα από το στιλ των αγαπημένων μας celebrities είτε μέσα από cool street style εμφανίσεις. Τι μας τράβηξε την προσοχή τις προηγούμενες μέρες;

  1. Ανακαλύψαμε τις νέες τάσεις στο accessorizing, οι οποίες προστάζουν baseball caps για ultra cool και relaxed εμφανίσεις αλλά και παπούτσια τύπου mules, τα οποία επιστρέφουν δυναμικά και ολοκληρώνουν το κάθε μας look.
  2. Μάθαμε πώς μπορούμε να δείχνουμε λίγο δέρμα χωρίς το αποτέλεσμα να είναι υπερβολικό ή too much. Τα backless tops που αφήνουν ακάλυπτη την πλάτη μας προσθέτουν μια sexy πινελιά στην εμφάνισή μας ενώ οι slit skirts αποκαλύπτουν όσο δέρμα πρέπει για ένα άκρως γοητευτικό και παιχνιδιάρικο look.
  3. Αγαπήσαμε από την αρχή τα ψηλόμεσα παντελόνια, αφού αν φορεθούν με τον κατάλληλο τρόπο μπορούν να αναδείξουν τη σιλουέτα μας κάνοντάς τη να φαίνεται πιο ψηλόλιγνη και chic. Το ίδιο ισχύει και για τα παντελόνια τύπου culottes, τα οποία είναι πολύ πιο φορέσιμα και stylish απ' όσο νομίζαμε.
[gallery-584794]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.