ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Weekly fashion report: Τα fashion favourites της εβδομάδας


1 Απριλίου 2016

Σημαντικό πλεονέκτημα της μόδας είναι το γεγονός ότι μας κάνει να θέλουμε να πειραματιζόμαστε με το στιλ μας, ξεφεύγοντας από τα safe στιλιστικά μας μονοπάτια, δοκιμάζοντας trends που ίσως μέχρι πρότινος να μη σκεφτόμασταν καν.  Ποιες τάσεις και ιδέες λοιπόν ξεχωρίσαμε την εβδομάδα που πέρασε;

      1. Τα φορέματα της άνοιξης: Ξεφεύγοντας από τα κλασικά και προβλέψιμα floral dresses, αυτή τη σεζόν επενδύουμε στο all time favourite denim αλλά και στα φορέματα τύπου shirt dresses, επιλογές που παραμένουν θηλυκές προσθέτοντας και μια πιο fashionable πινελιά στην εμφάνισή μας.
      2. Τα must have αξεσουάρ: Κομμάτια που ολοκληρώνουν τα spring looks μας και δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή μας, όπως οι τσάντες και τα παπούτσια. Handbags σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων - αγαπάμε ιδιαίτερα τα backpacks λόγω της πρακτικότητάς τους, αλλά και παπούτσια με ένα stylish ενδιαφέρον, όπως τα metallic και τα lace up shoes, συμπληρώνουν ιδανικά τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας.
      3. Fashion εναλλακτικές: Μερικές φορές η ανανέωση του look μας δε χρειάζεται να κοστίσει μια περιουσία. Εύκολες και απλές λύσεις, από την πιο μικρή, όπως το να προσθέσουμε ένα ζευγάρι τιράντες στο outfit μας έως το να κάνουμε μια επιδρομή στη ντουλάπα του συντρόφου μας!
      4. Αγαπημένη τάση: Δεν είναι άλλη από τα ρομαντικά βολάν. Ruffles που στολίζουν μπλούζες, φορέματα και πουκάμισα και δίνουν έναν ρομαντικό και elegant χαρακτήρα στις εμφανίσεις μας.
[gallery-589215]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.