ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Weekly fashion report: Trends και νέα από τον κόσμο της μόδας


8 Απριλίου 2016

Ακόμα μια spring week έφτασε στο τέλος της, με νέα trends και fashion news να έχουν ήδη μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας. Ποια στοιχεία ξεχωρίσαμε την εβδομάδα που πέρασε;

      1. Designers: Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν, με την αποχώρηση του Hedi Slimane από τον Saint Laurent και την αντικατάστασή του από τον Anthony Vaccarello να είναι πλέον γεγονός. Ακόμη, η συμμετοχή της Mary Katrantzou στη China Fashion Week απέειξε την αξία της Ελληνίδας designer, η οποία ανοίγει ακόμα περισσότερο τους ορίζοντές της.
      2. Παπούτσια: Νέα στιλ όπως τα Mary Janes shoes, τα  block heels και τα gladiator σανδάλια μπαίνουν στη wishlist μας για την άνοιξη.
      3. Styling: Αποφασίσαμε να τολμήσουμε χρωματικούς συνδυασμούς που κατά κανόνα θεωρούνται "απαγορευμένοι", βρήκαμε τρόπους να φοράμε τα maxi φορέματά μας και το πρωί ενώ καταλήξαμε στα κομμάτια που όλες πρέπει να έχουμε στη συλλογή μας κατά τη διάρκεια των '30s μας.
      4. New trends: Με τις τάσεις να ανανεώνονται συνεχώς, αυτή την εβδομάδα ασχοληθήκαμε με τα lace up tops, μεγάλη αγάπη των celebrities τον τελευταίο καιρό αλλά και με το mesh clothing, textures που μέχρι στιγμής δεν είχαμε ενσωματώσει στα looks μας. Ακόμη, αποφασίσαμε πως το βελούδο πρέπει να πάψει να θεωρείται εντελώς χειμερινό υλικό, αφού υπάρχουν τρόποι να το φοράμε κάλλιστα και την Άνοιξη.
[gallery-593188]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.