Τα animal prints εκφράζουν την πιο δυναμική πλευρά μας

Τρίτη, 14 Απριλίου 2015

Υπάρχουν ορισμένα trends με διαχρονική αξία και χαρακτήρα που τα καθιστούν "παντός καιρού". Ένα από αυτά είναι και το animal print pattern, το οποίο συναντάται σχεδόν κάθε χρονιά σε κάθε πιθανή μορφή του, με εγγυημένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ακόμη κι αν το "φοβάστε" στιλιστικά, καλό είναι κάποια στιγμή να επιχειρήσετε να το εντάξετε στο look σας, έχοντας στο μυαλό σας μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να το υιοθετήσετε:

Pixelformula womenswear ready to wear prêt a porter summer 2016 Versace

Το animal print αγαπά πολύ τους τόνους του χρυσού και του κόκκινου, αρκεί να συνυπάρχουν αρμονικά και σε ισορροπία. Επιλέξτε μερικά διακριτικά αξεσουάρ σε χρυσή απόχρωση ή μια κόκκινη τσάντα, για παράδειγμα, ώστε ναι μεν να δώσετε ένα extra ενδιαφέρον αλλά να μη μοιάζει υπερβολικό το αποτέλεσμα.

Όταν πρόκειται να φορέσετε ένα animal print κομμάτι, καλό είναι να επιλέγετε πιο loose και αέρινες γραμμές ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο classy και ανέμελο. Τα πολύ στενά items συνήθως καταλήγουν να φαίνονται κάπως πιο υπερβολικά και όχι ιδιαίτερα κολακευτικά.

Για να "σπάσετε" λίγο το animal print look, μπορείτε να επιλέγετε συνδυασμούς με πιο ουδέτερα κομμάτια, φορώντας για παράδειγμα ένα λευκό top μέσα από ένα leopard dress, ώστε να το κάνετε πιο πρωινό ή συνδυάζοντας ένα ζευγάρι εντυπωσιακά animal print παπούτσια με ένα κλασικό denim παντελόνι.

Με τα παραπάνω tips αλλά και με τη photo gallery που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε την έμπνευση που θα σας κάνει να απελευθερώσετε την πιο wild πλευρά σας... #Releasethebeast