ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Get the look: Μυστικά για τις πιο boho εμφανίσεις


20 Απριλίου 2016

PicMonkey-Collage-49.jpg

Το Coachella festival έχει την τιμητική του αυτές τις μέρες, αναζοπυρώνοντας την αγάπη μας για το bohemian look. Με επώνυμες όπως η Kate Moss, η Sienna Miller και η Blake Lively να θεωρούνται οι ιέρειες του συγκεκριμένου στιλ αλλά και όλα τα it girls του σήμερα να το υιοθετούν στις καθημερινές τους εμφανίσεις, το bohο είναι μια διαχρονική τάση την οποία ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε με το που ανοίγει λίγο ο καιρός. Ανάλαφρα υφάσματα, αρκετό layering, αέρινες γραμμές αλλά και πολλά prints είναι λίγα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο trend. Τι θα πρέπει να θυμάστε για να το φορέσετε:

  • Το μυστικό κρύβεται τόσο στο layering όσο και στα αξεσουάρ που θα επιλέξετε. Μαντήλια, τουρμπάνια και εντυπωσιακά κοσμήματα με φτερά ή χάντρες, όλα αποτελούν μέρος του bohemian στιλ και εγγυώνται ένα carefree αποτέλεσμα.
  • Το boho look απαιτεί ομοιομορφία σε όλο το σύνολο. Ένα ανάλαφρο χτένισμα στα μαλλιά και ένα πιο φυσικό μακιγιάζ θα ολοκληρώσουν την ανέμελη εικόνα που θέλετε να δημιουργήσετε, προσδίδοντάς σας ένα χαλαρό και cool ύφος.
  • Προτιμήστε φλατ παπούτσια ή έστω, κάποιος είδος πλατφόρμας, το οποίο ταιριάζει περισσότερο στη bohemian αισθητική. Σε κάθε περίπτωση, τα ψηλοτάκουνα και τα περίτεχνα ζευγάρια δε θεωρούνται ιδιαίτερα κατάλληλα.

[gallery-599367]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.