ΣΤΙΛ STYLING TIPS

5 κομμάτια μπαλαντέρ για Ανάσταση και Πάσχα


MMEINTANI

27 Απριλίου 2016

pasxa.jpg

Πάντα όταν πρόκειται να φύγουμε έστω και για λίγες μέρες, μας πιάνει ο πανικός του τι να πρωτοχωρέσουμε στη βαλίτσα μας, καταλήγοντας συνήθως με παραπάνω ρούχα και παπούτσια από όσα θα χρειαζόμασταν. Με το τριήμερο του Πάσχα να είναι μια ανάσα μακριά, το ζητούμενο για την πιο stylish απόδραση είναι ένα: κομμάτια που μπορούν να φορεθούν τόσο το βράδυ της Ανάστασης όσο και το επόμενο πρωί, είτε πρόκειται για οικογενειακό τραπέζι είτε έχετε κανονίσει μια μίνι εκδρομή με φίλους. Αν λοιπόν θέλετε να γεμίσετε τη βαλίτσα με σύνολα που θα σας κάνουν να νιώθετε άνετα, χωρίς όμως απαραίτητα να περιορίζονται στο κλασικό τζιν παντελόνι με T-shirt, τα βασικά items που θα χρειαστείτε είναι τα παρακάτω:

  • Παντελόνι culotte: Ωραία εναλλακτική αντί για το τζιν παντελόνι, θα σας χαρίσει εντυπωσιακό look το βράδυ της Ανάστασης αλλά και το Πάσχα, αφού θα κάνει τη σιλουέτα σας να φαίνεται πιο ψηλόλιγνη.
  • Slip dress: Η δυνατότητα να το φορέσετε με ένα top από μέσα το κάνει τέλεια επιλογή για την ημέρα του Πάσχα, ενώ το προηγούμενο βράδυ θα το έχετε φορέσει με ένα εντυπωσιακό blazer ή μια εσάρπα ριγμένη στους ώμους.
  • Σαλοπέτα: Κατάλληλη και για το βράδυ της Ανάστασης, φορεμένη με ένα ωραίο σακάκι, αλλά και για την ημέρα του Πάσχα, με ένα ζευγάρι άνετα sneakers.
  • Φουλάρι: Αξεσουάρ που δεν πιάνει χώρο στη βαλίτσα και ταυτόχρονα προσθέτει εντυπωσιακό στιλ και χάρη. Φορέστε το με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, είτε σα μαντήλι στα μαλλιά, είτε σα ζώνη, είτε σαν αξεσουάρ για τον λαιμό. Το σίγουρο είναι ότι θα αναβαθμίσει το look σας στη στιγμή.
  • Block heels: Το πιο κατάλληλο στιλ παπουτσιού για αυτές τις δύο περιστάσεις, καθώς θα σας κάνει να αντέξετε την ορθοστασία χωρίς να υποφέρετε, όπως αν φορούσατε ένα ζευγάρι stilettos, για παράδειγμα.

[gallery-604345]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.