ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Weekly fashion report: Τα fashion αγαπημένα της εβδομάδας


29 Απριλίου 2016

VIE0508.450x67516.jpg

Μια ανάσα πριν την Πρωτομαγιά, ανακεφαλαιώνουμε τις τάσεις, τα items και τα fashion favourites της εβδομάδας, ενώ παράλληλα διαλέγουμε τα κομμάτια μπαλαντέρ που θα πάρουμε μαζί μας το 3ήμερο του Πάσχα!

VIE0508.450x67516

Shopping: Τα κομμάτια που μπήκαν στη wishlist μας αυτή τη βδομάδα είχαν να κάνουν φυσικά με τις πασχαλινές μας αγορές. Exclusive κομμάτια που ανακαλύψαμε στο jyou.gr, δώρα για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα που καλύπτουν κάθε στιλ και προτίμηση αλλά και επιλογές για την επικείμενη Γιορτή της Μητέρας στις 8 Μαϊου!

Χρώματα: Η άνοιξη προσφέρεται για πειραματισμούς στις επιλογές μας, με τάσεις όπως το ombre να έρχονται στο προσκήνιο για να δώσουν ενδιαφέρον στο στιλ μας. Βέβαια, πάντα θα παραμένουμε πιστές και στα αγαπημένα μας μονόχρωμα ή πιο neutral σύνολα, όπως τα outfits σε μωβ αποχρώσεις ή στο πιο κλασικό λευκό.

Styling: Η αγαπημένη μας fashion συνήθεια είναι φυσικά να ανακαλύπτουμε συνεχώς νέους τρόπους προκειμένου να φορέσουμε τα πιο κλασικά μας items. Ένα σακάκι τύπου blazer, για παράδειγμα, μπορεί να συνδυαστεί με άπειρους τρόπους, αλλάζοντας κάθε φορά το look μας.

Αξεσουάρ: Αυτές τις μέρες παρατηρήσαμε 3 νέους τρόπους για να φορέσουμε κλασικά αξεσουάρ, οι οποίοι κάνουν θραύση στο street style της άνοιξης, ενώ βρήκαμε πολλές ιδέες για να φορέσουμε τις αγαπημένες μας εσπαντρίγιες  - ένα από τα must have φλατ παπούτσια που μπορούμε να επιλέξουμε φέτος την άνοιξη!

[gallery-606035]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.