ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Χρήσιμα tips για να συνδυάσετε τις full skirts


30 Απριλίου 2016

PicMonkey-Collage-70.jpg

Είναι εντυπωσιακές και πάντα τραβούν την προσοχή μας, συνήθως όμως διστάζουμε να τις φορέσουμε καθώς φοβόμαστε ότι θα μας δείχνουν "τεράστιες". Οι full skirts όμως αποτελούν μια από τις πιο χαριτωμένες προσθήκες που μπορούμε να κάνουμε στο στιλ μας, παίρνοντας διαφορετικό χαρακτήρα κάθε φορά, ανάλογα πώς θα επιλέξουμε να τις φορέσουμε. Αν θέλετε να τις δοκιμάσετε, μερικές ιδέες είναι οι εξής:

  • Συνδυάστε τις με ένα cropped top ώστε να δώσετε έμφαση στο σημείο της μέσης. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και προσθέτοντας μια ζώνη.
  • Επιλέξτε λίγο τακούνι το οποίο θα σας δώσει την αίσθηση ότι χαρίζει μερικούς πόντους παραπάνω. Δε χρειάζεται να επιλέξετε ιδιαίτερα ψηλά σχέδια, μπορείτε να στραφείτε στη λύση των mules ή των block heels, τα οποία είναι στη μόδα φέτος.
  • Ταιριάξτε τη φούστα σας με κομμάτια που θα σας δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα κάθε φορά. Αν είστε πιο minimal κα αγαπάτε τη μονοχρωμία, επιλέξτε φούστα και top σε ίδια ή κοντινή απόχρωση, για ένα ωραίο total look. Αντίθετα, αν θέλετε να την κάνετε να ξεχωρίσει, επιλέξτε ένα κομμάτι σε έντονο χρώμα ή με κάποιο ωραίο μοτίβο και συνδυάστε με πιο basic items, ώστε να το αναδείξετε στο maximum.

[gallery-606582]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.