ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Weekly Fashion Report: Τα απαραίτητα της άνοιξης


6 Μαΐου 2016

b5a011ac5818cd592fa4afe72a30b93e.jpg

Η εβδομάδα μετά το Πάσχα μας βρίσκει με ακόμα πιο ανεβασμένο mood, αφού όσο περνά ο καιρός, τόσο πλησιάζουμε προς την έναρξη του καλοκαιριού! Και ενώ ο καιρός αυτές τις μέρες μπορεί να μας παιδεύει με τις εναλλαγές του, εμείς δεν πτοούμαστε και στρεφόμαστε στα αγαπημένα μας outfits που θα δώσουν μια διαφορετική νότα στο στιλ μας και θα μας φτιάξουν τη διάθεση! Τι ξεχωρίσαμε λοιπόν τις προηγούμενες μέρες:

  1. Patterns: Αφήνοντας για λίγο στην άκρη τον minimal εαυτό μας, αυτές τις μέρες καταλήξαμε στα 7 prints που αποτελούν must have για τη γκαρνταρόμπα μας, τα οποία θα δώσουν ένα έξτρα στιλιστικό ενδιαφέρον στα σύνολά μας. Εμπριμέ σακάκια που μπορούν να αναβαθμίσουν το look μας στο λεπτό, καρό παντελόνια που δημιουργούν statement και πολλά άλλα μοτίβα προσθέτουν super πινελιές στα outfits μας.
  2. Χρώματα: Εκρήξεις χρωμάτων και ενδιαφέρουσες αποχρώσεις δίνουν στα ρούχα μας τον πιο ανοιξιάτικο χαρακτήρα και μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε τα πιο happy και μοντέρνα σύνολα. Τα δύο πιο hot χρώματα της σεζόν μας βάζουν στην πρώτη γραμμή του στιλ, ενώ το ζεστό πορτοκαλί μας χαρίζει τις πιο χαρούμενες εμφανίσεις. Παράλληλα, υιοθετούμε δύο από τα κυρίαρχα trends της σεζόν, επιλέγοντας πιο ιδιαίτερες αποχρώσεις, όπως το iridescent και τα metallics.
  3. Αγαπημένο item: Αναμφίβολα, αυτή την εβδομάδα θυμηθήκαμε την αγάπη μας για τις φούστες. Είτε σε mini εκδοχή, που μας θυμίζει τα εφηβικά μας χρόνια αλλά μπορεί κάλλιστα να φορεθεί και στη σημερινή μας καθημερινότητα, είτε σε μορφή full skirt, η οποία μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε τα πιο ladylike σύνολα.
[gallery-608504]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.