ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Οι πιο cool συνδυασμοί για να μη δείχνουν βαρετά τα T-shirts σας


10 Μαΐου 2016

PicMonkey-Collage-20.jpg

Αποτελούν την εύκολη λύση για κάθε casual εμφάνιση (και όχι μόνo), υπάρχουν σε αμέτρητες εκδοχές στη ντουλάπα μας και μπορούν να δώσουν ένα ιδιαίτερο στίγμα στο ντύσιμό μας, ανάλογα με τη διακόσμησή τους. Τα T-shirts ήταν, είναι και θα είναι μερικά από τα πιο απαραίτητα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, αφού οι τρόποι για να τα φορέσουμε είναι πολλοί και μας προσφέρουν διαφορετικό αποτέλεσμα κάθε φορά.

Είτε τα φορέσουμε με ένα απλό τζιν παντελόνι ή μια φόρμα, για ένα πιο αθλητικό και sporty σύνολο, είτε με φούστες ή μέσα από σαλοπέτες και φορέματα, τα T-shirts παραμένουν μια εύκολη και ωραία προσθήκη στο look μας. Τι γίνεται όμως όταν κολλάμε και πλέον τα θεωρούμε κάπως βαρετά και φλατ; Το μυστικό κρύβεται, ως συνήθως, στο styling. Γυρισμένα μανίκια, κόμποι στο σημείο της μέσης αλλά και DIY "πειράγματα" είναι λίγα από τα tricks με τα οποία μπορούμε να δώσουμε νέα πνοή στα αγαπημένα μας tops.

[gallery-610808]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.