ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Οι Liebe Anta σας περιμένουν στο Summer Market του WIA


23 Μαΐου 2016

Η «αγαπητές» Άννυ και Τατά Λυμπεροπουλου ή πιο σωστά οι Liebe Anta, το 2007 προβλέποντας την ανάγκη και το κενό που υπήρχε στην Ελληνική κοινωνία για μια παροχή υπηρεσιών όπου θα «πουλάει ελεύθερο χρόνο» δημιούργησαν την εταιρεία «Liebe Anta, Τime Savers». Κάνοντας ακόμη ένα βήμα το καλοκαίρι του 2015 ξεκίνησαν τη σειρά Beach Life by Liebe Anta, όπου γυρνώντας στις ρίζες τους δημιουργούν χειροποίητες τσάντες, καπέλα και κοσμήματα για την παραλία και όχι μόνο!

Έμπνευση τους το Ελληνικό καλοκαίρι και η επιθυμία από τις φίλες τους για μεγάλες ευρύχωρες τσάντες για την παραλία και καπέλα με μοναδικότητα! Η συλλογή τους εμπλουτίζεται καθημερινά καθώς δημιουργούν και sur mesure για τις πελάτισσες τους και τα καταστήματα που συνεργάζονται. Μότο τους η διαφορετικότητα, η μοναδικότητα και η ποιότητα!

Τις δημιουργίες τους θα τις βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα του εσωτερικού αλλά και εξωτερικού με την επωνυμία Liebe Anta.

balux

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.