ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Η συλλογή ρούχων & αξεσουάρ Cats στο WIA Summer Market


18 Μαΐου 2016

Τα Cats είναι ένα νέο brand ενδυμάτων και αξεσουάρ που ιδρύθηκε το 2015. Αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι οι εκτυπώσεις που χρησιμοποιούνται για τα σχέδιά τους και καθώς και οι ψηφιακές επεξεργασίες των ίδιων των σχεδιαστών του brand. Τα Cats διατίθενται σε περιορισμένη έκδοση και τα σχέδιά τους είναι εμπνευσμένα από τις γάτες, όπως γίνεται κατανοητό και από την ίδια την ονομασία.

Βασικά χαρακτηριστικά της γάτας, όπως η ζωντάνια, η ανεξαρτησία και η περιέργεια είναι αυτά που ώθησαν τη Χριστίνα να διαμορφώσει αυτό το brand, καθώς αντανακλούν την προσωπικότητα και τη στάση της απέναντι στη ζωή.

Θηλυκές γραμμές και απαλά υφάσματα που τυλίγουν το σώμα και τονίζουν τις γυναικείες καμπύλες χαρακτηρίζουν τα Cats. Τολμηροί συνδυασμοί των prints θα βρείτε σε μαγιό και σε ρούχα που θα ικανοποιήσουν όλες τι απαιτήσεις σας.

Τσάντες και καπέλα φτιαγμένα στο χέρι, κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας καμβά και γνήσιο δέρμα ολοκληρώνουν τη συλλογή των Cats και κατασκευάζονται στην Αθήνα.

Τα prints για φέτος έχουν έμπνευση από το ελληνικό, ηλιόλουστο καλοκαίρι, τη θάλασσα και τις ζεστές, νησιώτικες νύχτες και συνδυάζονται υπέροχα με λευκό ή μαύρο χρώμα. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τις δημιουργίες Cats σε μονοχρωμίες (μαύρο, μπλε, σμαραγδί, γκρι και υπόλευκο).

Θα τα βρείτε στο Darling (Μαρούσι, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία), στο Tea’s Fashion στην Αντίπαρο και στο Mov & May, Οία Σαντορίνη. Επίσης θα τα βρείτε και στο WOMEN IN ACTION Summer Market στο Balux  Prive στις 22 Μαΐου.

P.S.To 10% των κερδών μας από τo WIA θα δοθεί στην Ελληνική Οργάνωση για Αδέσποτες Γάτες στην Αθήνα , το “Nine Lives”.

balux

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.