ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα κοσμήματα Drama Queen στο Summer Market των Women In Action


18 Μαΐου 2016

dramaqueen-27.jpg

Μια απλή γνωριμία με τη Μαρίνα Λυρίγκου αρκεί για να καταλάβει κανείς πόσο ταιριαστή είναι η επωνυμία της σειράς κοσμημάτων Drama Queen με τη δημιουργό.

Μπορεί να είναι  οι σπουδές της στη δραματική σχολή, μπορεί τα γονίδια, μπορεί  απλά ο τρόπος που αντιμετωπίζει τη ζωή, πάντως η Μαρίνα Λυρίγκου είναι η απόλυτη Drama Queen!

????????????????????????????????????

Η Drama Queen βάζει τα καλοκαιρινά της και παρουσιάζει τις νέες της πρωτότυπες δημιουργίες για το 2016. Επιλέξτε το δικό σας, μοναδικό  κόσμημα, ή μέσα από τις νέες συλλογές όπως την  Tangram εμπνευσμένη από το ομώνυμο κινέζικο παιχνίδι, την To the stars & beyond, Cat on a Hot Tin Roof, ή από τις all time summer classic,  Origami, τα γνωστά χειροποίητα καραβάκια, Infinity ή την ανανεωμένη Anti Evil Eye Remedy  με το αγαπημένο από τον κόσμο «ΦΤΟΥ-FTOU».

???????????????????????????????????

Με παρουσία σε περισσότερα από 60 φυσικά και διαδικτυακά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, τα  χειροποίητα κοσμήματα της Μαρίνας Λυρίγκου υπόσχονται εκπλήξεις.

Με έναν αέρα ανανέωσης, όπως πρέπει να υποδεχτούμε το καλοκαίρι, τα  κοσμήματα  της Drama Queen θα αναδείξουν το δικό σας στυλ με τον πιο παιχνιδιάρικο τρόπο! Θα τα βρείτε στο Women In Action Summer Market στο Balux Prive 22/05.

www.thedramaqueen.gr Facebook page Insstagram: http://instagram.com/#marinadramaqueen Τηλ.:  6932707877 balux

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.