ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Summer alert! Βρήκαμε τα πιο super μαγιό για κάθε στιλ και χαρακτήρα


18 Μαΐου 2015

Η αναζήτηση για το τέλειο μαγιό έχει ήδη ξεκινήσει, με τις πρώτες εμφανίσεις στην παραλία πλησιάζουν... απειλητικά. Όλες γνωρίζουμε ότι η ώρα της επιλογής είναι μια ώρα δύσκολη, αφού πλέον έχουμε γίνει ιδιαίτερα απαιτητικές, λόγω του ότι καλούμαστε να διαλέξουμε ανάμεσα σε πολλά hot trends από τον χώρο του swimwear, έχοντας πάντα κατά νου βέβαια και το προσωπικό μας στιλ.

1KFS103_wear_5769_B

Με τα μαγιό να αποτελούν πια key - items για τα καλοκαιρινά μας looks, αφού εκτός από την παραλία φοριούνται άνετα και στις βόλτες μας στο νησί αλλά και στις βραδινές μας εξόδους, συνδυασμένα με τα κατάλληλα κομμάτια, ψάχνουμε προτάσεις που αντανακλούν την προσωπικότητά μας, ξεφεύγοντας από τον κλασικό, πρακτικό τους χαρακτήρα.

1KFG203_wear_5773_F

Η βόλτα μας στα μαγαζιά λοιπόν έχει μία και μόνο κατεύθυνση και αυτή είναι προς τα καταστήματα Tezenis, όπου βρίσκουμε τη φετινή Beachwear collection τους που απευθύνεται πραγματικά σε κάθε τύπο γυναίκας.

Για έντονες προσωπικότητες

Πολύχρωμα jungle prints με έμπνευση το tropical στοιχείο που πρωταγωνιστεί στα φετινά catwalks, δημιουργούν τα πιο fun μαγιό που μας βάζουν αυτόματα σε mood καλοκαιριού. Χρώματα όπως το πράσινο, το ροζ και το φούξια μπλέκονται με διάφορες αποχρώσεις του μπλε, από τον τόνο της θάλασσας μέχρι το χρώμα του ουρανού.

funky

Για τις trendsetters

Το στοιχείο του ethnic είναι πάντα μια super trendy επιλογή, τόσο στο καθημερινό μας ντύσιμο όσο και στην παραλία. Σχέδια με πινελιές από εκπληκτικά χρώματα και ethnic μοτίβα που τραβούν κατευθείαν το βλέμμα, δημιουργούν τα πιο trendy looks για το καλοκαίρι!

trendsetters

Για διαχρονική κομψότητα

Ο κλασικός black & white συνδυασμός δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ενώ το απλό και διακριτικό του ύφος δημιουργεί διάφορα looks, από πιο ρομαντικά μέχρι πιο graphic και δυναμικά. Είτε επιλέξετε τα όμορφα τριγωνάκια με κροσέ τελειώματα είτε τα strapless σχέδια με πιο έντονα prints και με λαχούρια, το σίγουρο είναι πως θα αναδειχθείτε στην πιο κομψή παρουσία της πισίνας ή της παραλίας.

minimal

Για όσες αγαπούν τα sports

Το atheltic trend δεν αφήνει ανεπηρέαστο τον τομέα του swimwear, με πιο sporty επιλογές να παίζουν δυνατά φέτος. Επειδή όμως παράλληλα πρέπει να διατηρούμε και τη θηλυκότητά μας, τα φίνα σχέδια της Tezenis, με ελαστικά strapless ή τριγωνάκια με hi-tech υφές, μάς χαρίζουν ελευθερία κινήσεων και glamorous εμφάνιση - ποια δε θέλει να νιώθει άνετη και ωραία την ώρα που εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της στο beach volley ή τις ρακέτες;

aheleti

Ανάλογα λοιπόν με το στιλ που σας ταιριάζει καλύτερα από τα παραπάνω, θεωρούμε ότι η νέα συλλογή Tezenis Beachwear 2016 θα σας χαρίσει τις πιο fashionable εμφανίσεις για το φετινό καλοκαίρι.

Ανακαλύψτε όλα τα σχέδια στο http://gr.tezenis.com

[gallery-618104]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.