ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το brand archTREND σας περιμένει στο Summer Market του WIA


21 Μαΐου 2016

Πίσω από το brand archTREND, η Λένα Καλίδη σχεδιάζει και δημιουργεί επηρεασμένη από κάποιες βασικές αρχές γεωμετρίας και σχήματα, συμμετρίες ή ασυμμετρίες, καθαρές γραμμές ή πολυπλοκότητα, σύνθεση αταίριαστων και μη υλικών, συνδυασμός χρωμάτων ή μονοχρωμίες, λόγω του βασικού της επαγγέλματος ως αρχιτέκτων / interior designer.

pic1

Τα κοσμήματά της ξεχωρίζουν με την μεγάλη γκάμα στα υλικά και στους συνδυασμούς τους καθώς και το στυλ γενικότερα, αφού το κόσμημα επάνω σε ένα ρούχο που αγκαλιάζει την γυναίκα, γι’ αυτήν είναι μία πρόκληση αρχιτεκτονικής σύνθεσης.

pic2

Η σύλληψη, ”INCEPTION” … μπορεί να είναι ένα εναλλακτικό υλικό –, οι σκουριασμένες βίδες, ξύλα κτυπημένα από τα κύματα, οι παγωμένες σταγόνες σιλικόνης, το παλιό κέντημα της γιαγιάς, οι πτυχές σε ένα κομμάτι δέρμα, τα σκοτάδι της βροχής, μια τυχαία γυναίκα στο δρόμο… Από εκεί και πέρα κάθε κομμάτι εμπλουτίζεται με διάφορα διαχρονικά υλικά για να πάρει την τελική της μορφή και να ολοκληρώσει ένα outfit , για κάθε ώρα , για κάθε στυλ.

20160503_162058Η Λένα Καλίδη, η σχεδιάστρια πίσω από το brand.

Έχει συνεργασίες με εμπορικά καταστήματα σε Αθήνα και νησιά καθώς και με σχεδιαστές μόδας και στυλίστες. Τα τελευταία 3 χρόνια έχει συμμετάσχει σε εβδομάδα μόδας στην Εθν. Ασφαλιστική, στο AXDW. Ετοιμάζει τη νέα της ιστοσελίδα με ηλεκτρονικό κατάστημα όπου θα μπορεί κανείς να ενημερώνετε για όλες τις κολεξιόν , τις νέες κατασκευές και να παραγγέλνει άμεσα. Eπίσης θα μπορεί ανάλογα με τις ανάγκες, να γίνεται ιδική παραγγελία - ιδιοκατασκευή (custom-made order).

Το brand archTREND θα βρείτε στο Summer Market του Women in Action στο Balux Prive την Κυριακή 22/5.

13173790_1208851062472413_6927128985679513779_n-1

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.