ΣΤΙΛ STYLING TIPS

To "Treasure box by annita" στο Women In Action


23 Μαΐου 2016

Το treasure box by annita γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2014.

Εμπνευστής και δημιουργός του, η Αννίτα Παναγοπούλου που μετά από μια ζωή αγάπης για το κόσμημα αποφάσισε να κάνει δουλειά της το σχεδιασμό και την κατασκευή κοσμημάτων.

treasure box by annita 1

Η Αννίτα έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική στο Manchester School of Architecture και έχει διδαχθεί σχεδιασμό και κατασκευή κοσμήματος στο Κολλέγιο Αθηνών δίπλα σε ένα δάσκαλο που όπως λέει η ίδια την έμαθε να εκτιμά την λεπτομέρεια.

treasure box by annita 2

Όντας κόρη κοσμηματοπωλών, η καρδιά της χτυπάει από παιδί στο σφυγμό του κοσμήματος και οι εμπνεύσεις της απευθύνονται στη γυναίκα του σήμερα που θέλει να φορά minimal και smart δημιουργίες.

treasure box by annita

Χρησιμοποιεί ασήμι επιχρυσωμένο ή επιπλατινωμένο που συνδιάζει πολλές φορές με ημιπολύτιμες πέτρες και με την τεχνική του μακραμέ. Αυτό που χαρακτηρίζει τα κοσμηματά της είναι πως θέλει το καθένα να έχει να πεί μια μικρή ιστορία.

Οι δημιουργίες της εντυπωσίασαν στο Summer Market των Women In Action που πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαΐου στο Balux Prive.

Facebook

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.