ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Μπλε & μαύρο: Όχι μόνο ταιριάζουν αλλά κολακεύουν και τη σιλουέτα


26 Μαΐου 2016

Street-Style-Paris.jpg

Έχουμε ξαναπεί ότι το νόημα της μόδας είναι να πειραματιζόμαστε με το στιλ μας, δοκιμάζοντας κάθε φορά και κάτι καινούριο. Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα fashion ζητήματα που προκύπτουν αρκετά συχνά είναι ποια χρώματα ταιριάζουν μεταξύ τους, με ορισμένους συνδυασμούς να θεωρούνται "απαγορευτικοί", χωρίς λόγο όμως, αφού συνήθως έχουν ως αποτέλεσμα τα πιο stylish σύνολα.

Ένα χρωματικό combo που ανήκει σε αυτή την κατηγορία είναι και  ο συνδυασμός του μπλε με το μαύρο, ο οποίος εκτός από αταίριαστος θεωρείται και χειμερινός. Η αλήθεια όμως είναι ότι τα δύο αυτά χρώματα συμπληρώνουν ιδανικά το ένα το άλλο και μπορούν να προσθέσουν αρκετούς πόντους στιλ κολακεύοντας παράλληλα τη σιλουέτα, ενώ δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο να τα φορέσετε και κατά τη διάρκεια της άνοιξης.

Ο λόγος που θεωρούμε ότι μπορούν να κάνουν τη φιγούρα σας να δείχνει πιο αρμονική και ψηλόλιγνη είναι ότι, ενώ αποτελούν ένα είδος total look, που κάνει πάντα ένα σώμα να φαίνεται πιο ψηλό, δημιουργούν και μια σχετική διχρωμία η οποία κάνει το σύνολο πιο ενδιαφέρον και σπάει λίγο την εμφάνισή σας ώστε να μη φαίνεται μονοκόμματη.

[gallery-622257]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.