ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Weekly Fashion Report: Τι βάζουμε στη wishlist μας αυτή την εβδομάδα;


27 Μαΐου 2016

flowers_asos9.jpg

Περνώντας ακόμα μία εβδομάδα γεμάτη τρέξιμο και υποχρεώσεις, χωρίς όμως να χάνουμε το στιλ μας - άλλωστε το να δείχνουμε περιποιημένες δε θέλει κόπο, μπορούμε να το κάνουμε ακόμη και φορώντας το ίδιο τζιν κάθε μέρα, φτάνουμε σε άλλη μια Παρασκευή όπου ένα fashion recap κρίνεται απαραίτητο.

Shopping: Η γυναικεία φύση μας δεν ικανοποιείται ποτέ πλήρως όταν έχουμε να κάνουμε με shopping. Λίγο η αλλαγή της σεζόν, λίγο οι super τάσεις που είδαμε στις πασαρέλες της άνοιξης, δε θέλει και πολύ για να κάνουμε την επόμενη εξόρμηση στα μαγαζιά. Σε περίπτωση που συμπάσχετε, έχουμε συγκεντρώσει για εσάς τα ωραιότερα παπούτσια που θα σας φτιάξουν τη διάθεση αυτές τις μέρες, από ψηλοτάκουνα μέχρι φλατ!

Fashion tricks: Ποια γυναίκα δεν αγαπά τα μικρά μυστικά που βοηθάνε το σώμα να δείχνει πιο λεπτό και αρμονικό; Επειδή σίγουρα όλες μας τα αναζητάμε, αυτήν τη βδομάδα ξεχωρίσαμε tips όπως η τεχνική των "tucked in" tops, ένα trick που κάνει τη μέση μας να δείχνει αυτόματα πιο λεπτή, ενώ ο χρωματικός συνδυασμός που "κόβει" και μας κάνει να φαινόμαστε ψηλότερες δεν είναι άλλος από το μπλε με το μαύρο. Ακόμη, βρήκαμε ποιος είναι ο πιο cool τρόπος για να φοράμε jackets και σακάκια ώστε να μοιάζουμε σαν τα κορίτσια που θαυμάζουμε σε street style φωτογραφίες.

Trends: Η αισθητική των 70s καλά κρατεί ακόμα, με suede κομμάτια να τονώνουν τα spring looks μας. Παράλληλα, αυτή τη βδομάδα καταλήξαμε στις τάσεις που εμείς οι γυναίκες λατρεύουμε, οι άντρες όμως δεν τις βρίσκουν και τόσο cool.

Styling: Μοτίβα όπως το πουά αλλά και υφές όπως οι πιέτες μπαίνουν δυναμικά και αυτή τη σεζόν στο στιλ μας, αναβαθμίζοντας την εμφάνισή μας χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Παράλληλα, δεν ξεχνάμε ποτέ τα fashion κόλπα που θα κάνουν το look μας να κεντρίσει το ενδιαφέρον των γύρω μας.

[gallery-622569]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.