ΣΤΙΛ STYLING TIPS

7 hot σχέδια παπουτσιών που πρέπει να αποκτήσετε φέτος το καλοκαίρι


27 Ιουνίου 2016

Πολλές φορές όταν πλησιάζει η ώρα της βαλίτσας και καλούμαστε να διαλέξουμε ποια παπούτσια θα πάρουμε μαζί στο νησί/εξοχή/εξωτερικό κτλ, η διαδικασία μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά δύσκολη, αφού ναι μεν σκοπός μας είναι να εντυπωσιάσουμε όπου κι αν πάμε, θέλουμε όμως και επιλογές που να καλύπτουν και διαφορετικές ώρες της ημέρας.

Όπου λοιπόν κι αν επιλέξετε να περάσετε τις φετινές σας διακοπές, τα σχέδια της Migato θα καλύψουν κάθε ανάγκη μέσα στην ημέρα. Άνετα σχέδια όπως τα μοδάτα flatforms και τα so chic gladiator σανδάλια θα γίνουν οι καλύτεροί σας σύμμαχοι για να εξερευνήσετε τον προορισμό της επιλογής σας, ενώ οι εντυπωσιακές πλατφόρμες σε pop colours και με trendy διακοσμητικές λεπτομέρειες αλλά και ψηλοτάκουνα πέδιλα με sexy χαρακτήρα θα ντύσουν με τον πιο stylish τρόπο τις βραδινές - και όχι μόνο, εξόδους σας.

Πριν βγείτε για shopping λοιπόν, η gallery που ακολουθεί θα σας βοηθήσει ώστε να επιλέξετε τα key - pieces που θα ντύσουν τα summer βήματά σας.

[gallery-640001]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.