ΣΤΙΛ STYLING TIPS

5 λόγοι για να επιλέξετε ψηλόμεσο μαγιό


1 Ιουλίου 2016

Η αλήθεια είναι πως έχουμε δει αναλυτικά ποιο μαγιό ταιριάζει σε ποιον σωματότυπο, δεν μπορούμε όμως να μην κάνουμε ένα μίνι αφιέρωμα στο high-waisted μπικίνι, ένα σχέδιο που αν κάποτε φάνταζε κάπως παλιομοδίτικο και όχι τόσο sexy, τις τελευταίες σεζόν κάνει κυριολεκτικά θραύση. Chic, κομψό αλλά ταυτόχρονα θηλυκό και sexy, υπάρχουν πολλοί λόγοι που θα το κάνουν και φέτος να μπει στη βαλίτσα των διακοπών μας.

  1. Είναι η τέλεια λύση για όλες εμάς που μας προβληματίζει η περιοχή της κοιλιάς, αφού την καλύπτουν σχεδόν ολόκληρη και μάλιστα με τον πιο chic τρόπο.
  2. Θυμίζουν έντονα τη δεκαετία των 50s, όπου η θηλυκότητα ήταν το No1 ζητούμενο, και φέρνουν αίγλη από τα pin up girls στο στιλ μας. Σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή, βεβαίως.
  3. Το γεγονός ότι μοιάζουν με shorts μας δίνει τη δυνατότητα να το φορέσουμε ακόμα και στο απογευματινό μας καφέ ή ποτό στο beach bar, σε συνδυασμό με ένα ανάλαφρο πουκάμισο ή κάποιο top από πάνω.

[gallery-644396]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.