ΣΤΙΛ STYLING TIPS

4 items που θα βάλω φέτος στη βαλίτσα μου


7 Ιουλίου 2016

IMG_7818.jpg

Η ώρα των πολυπόθητων διακοπών πλησιάζει και, επειδή όπως έχουμε ξαναπεί, οι εμφανίσεις στην παραλία πλέον συναγωνίζονται σε στιλ τα καθημερινά μας looks, δεν θα παραλείψουμε ορισμένα μικρά μεν, αλλά θαυματουργά items που θα μας χαρίσουν το πιο ωραίο beach look. Ποια είναι τα δικά μου must-have λοιπόν;

20160706_164735

Bohemian tote bag που θα χωρέσει όλα τα απαραίτητα για την παραλία και ταυτόχρονα θα δώσει ένα ethnic στοιχείο στο συνολικό look. Tote bag, Elina Lebessi (βρείτε την εδώ).

20160705_142841

Ολόσωμο μαγιό με cut-out σχέδιο από Maa Boo swimwear (βρείτε το εδώ) για τις πιο chic & sexy εμφανίσεις στην παραλία και φυσικά, το βιβλίο με το οποίο έχω κολλήσει αυτές τις μέρες! Το αστυνομικό θρίλερ/ρομάντζο Maestra από τις εκδόσεις Διόπτρα έχει γίνει το νέο αγαπημένο μου και οι διακοπές είναι η τέλεια ευκαιρία για να... βγάλω όλες τις σελίδες. Αφήστε που είναι και τόσο σοφιστικέ - πόσες φορές δεν έχουμε ζηλέψει τα chic κορίτσια που περνούν τον χρόνο τους κάτω από τον ήλιο με ένα βιβλίο στο χέρι;

20160706_164504 (2)Τέλος, επειδή όπως είπαμε το στιλ μετράει ακόμα και στην παραλία, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που θα κάνουν και πάλι τη διαφορά. Ένα ζευγάρι εντυπωσιακά hoop earrings, όπως τα συγκεκριμένα από την Irene Hussein, θα απογειώσουν κάθε εμφάνιση, τόσο στην παρραλία όσο και στις καλοκαρινές μου βόλτες.

Εσείς; Τι θα πάρετε μαζί φέτος;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.