ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Weekly fashion report: 9 ιδέες στιλ για το Σαββατοκύριακο


15 Ιουλίου 2016

0c721d29122b92c9660ed9183ad03135-1.jpg

Ακόμα μία εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και αν αναρωτιέστε πώς να κινηθείτε στιλιστικά το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, σας έχουμε καλυμμένες!

  1. Αν σκέφτεστε να βγείτε για shopping, μην παραλείψετε να τσεκάρετε τα 10 κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσετε, τώρα στις εκπτώσεις.
  2. Τι λέτε να βγάλετε από τη ντουλάπα το τζιν κάπρι που φορούσατε παλιά; Αυτές οι ιδέες θα σας κάνουν να το αγαπήσετε και πάλι.
  3. Φορέστε το αγαπημένο σας μαύρο φόρεμα χωρίς να σας απασχολεί η ανεβασμένη θερμοκρασία. Υπάρχουν τρόποι να το κάνετε, ώστε να έχετε ένα κομψό αποτέλεσμα φορώντας το λατρεμένο αυτό item.
  4. Κάντε τη διαφορά και αφήστε στην άκρη τα ψηλοτάκουνα, δίνοντας μια ευκαιρία στα block heels. Τόσο άνετα, τόσο stylish!
  5. Αυτές τις μέρες εντυπωσιάστε αναδεικνύοντας ένα ιδιαίτερα sexy σημείο, τους ώμους σας. Με αυτά εδώ τα tops θα το καταφέρετε εύκολα και γρήγορα.
  6. Φορέστε το καφτάνι ή την τουνίκ σας κι ας μην έχετε φύγει ακόμα για διακοπές. Θα φέρετε ένα summer breeze στο στιλ σας.
  7. Ένα top που ενδεχομένως να μην έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα είναι το tie back. Μήπως ήρθε η ώρα να το εντάξετε στα looks σας;
  8. Προσθέστε λίγη λάμψη στα σύνολά σας επιλέγοντας κοσμήματα που θα δώσουν ένα glamorous twist.
  9. Τα cold shoulder tops γνωρίζουν αντίστοιχη επιτυχία με τα off the shoulders και είναι must για φέτος. Βρείτε το δικό σας αγαπημένο και κλέψτε όλα τα βλέμματα!
[gallery-652196]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.