ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το πιο εύκολο fashion trick για τον απρόβλεπτο καιρό


22 Αυγούστου 2016

bb7204b181ec87154df194d3934bdbc6-1.jpg

Την τάση του dress over pants την είδαμε πολύ φέτος τον χειμώνα και, μπορεί στην αρχή να μας ξένισε αρκετά, στη συνέχεια όμως καταλάβαμε πως είναι η τέλεια ιδέα για looks πέρα από την πεπατημένη, τα οποία εξυπηρετούν και πρακτικούς σκοπούς. Γιατί μη μου πείτε ότι δεν σας προβληματίζει η εναλλαγή του καιρού που συμβαίνει συνήθως προς τα τέλη Αυγούστου και που δεν μας αφήνει να διαλέξουμε με ευκολία τι πρέπει να φορέσουμε.

Ένα φόρεμα λοιπόν πάνω από το παντελόνι σας - μπορεί να είναι ένα απλό και ανάλαφρο slip dress τώρα που κάνει ακόμα ζέστη ή ένα πιο βαρύ πλεκτό για τις πιο κρύες μέρες, θα δώσει ένα mix & match ύφος στις εμφανίσεις σας και θα σας λύσει τα χέρια τις μέρες που ο καιρός παίζει με τα νεύρα και το outfit σας.

Και εντάξει, ίσως τώρα ακόμη να σας φαίνεται περίεργο να μιλάμε για τέτοιου είδους layering, κρατήστε όμως αυτή την ιδέα στο μυαλό γιατί οι πρώτες φθινοωρινές μέρες δεν είναι και πολύ μακριά!

[gallery-676555]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.