ΣΤΙΛ STYLING TIPS

#Whydontyou: Άφησα το αγόρι μου να με ντύσει και ορίστε τι διάλεξε


ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

29 Αυγούστου 2016

cover option

Τόσα χρόνια ντύνεσαι, ξαναντύνεσαι και άντε πάλι από την αρχή με γνώμονα το τι θα αρέσει σε αυτόν που σε ενδιαφέρει. Οι άντρες είναικινητήριος δύναμη, δε λέω, αλλά μήπως δεν ξέρεις τι σου γίνεται; Είναι κοινώς αποδεκτό πως το μυαλό τους δουλεύει τελείως διαφορετικά από των γυναικών και φυσικά όλα είναι πιο απλά για αυτούς. Μην ταράζεσαι, δεν πρέπει να ρωτήσεις κανένα για το τι τους αρέσει. Το ένα εγώ για εσένα! Ρώτησα το φίλο μου πώς θέλει να με βλέπει στη διάρκεια της μέρας και η αλήθεια είναι πως ήταν σοβαρός, συγκεκριμένος και με tips στις απαντήσεις του. Σου παραθέτω λοιπόν τρία look που μου διάλεξε για να καταλάβεις τι εννοώ!

IMG_4757
IMG_4758
1) Το πρωί: Ξυπνάτε και εσύ τρέχεις να βάλεις μάσκαρα, να χτενιστείς και να βάλεις κάτι κόσμιο; Τεράστιο χάσιμο χρόνου καθώς ο αγαπημένος σου σε προτιμά απλή. Συγκεκριμένα λατρεύει να φοράς δικά του ρούχα. Το t-shirt του και ένα μποξεράκι σε κάνουν πολύ πιο σέξυ στα μάτια του.
IMG_4755
PicMonkey Collage
2) Πώς θέλει να πηγαίνεις στη δουλειά: Θα μου πεις κλισέ και θα σου πω CLASSIC! Το look γραμματέας/δικηγόρος κλπ είναι σταθερή αξία. Ένα πουκάμισο, μια pencil φούστα, ψηλά τακούνια και γυαλιά οράσεως(προαιρετικά). Σεξαπίλ που σαγηνεύει διαχρονικά!
IMG_4749
PicMonkey Collage1
3) Μέσα στο σπίτι: Εκεί που περιμένεις να βολευτείς θα σου τα φέρω τούμπα. Τέρμα οι πυτζάμες, οι παντόφλες και οι φόρμες. Ο άντρας σου θέλει να τον διεκδικείς με σέξι εσώρουχα, μεταξωτές ρόμπες και ό,τι άλλο έχετε ευχαρίστηση. Ο δικός μου τουλάχιστον θέλει κι εγώ δεν του χαλάω χατίρι!
Ηθικό δίδαγμα: Οι άντρες δε θέλουν υπερβολές και κατακρίνουν την υπερπροσπάθεια! Με φειδώ λοιπόν τα μακιγιάζ και τα styling! Mοto μου έγινε το "η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά!
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κάτσος

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.